Menú

Els socialistes qualifiquen de “despropòsit” el fòrum del PP i Vox contra la reforma laboral

El regidor socialista Javier Mateo ha considerat un “despropòsit” que l’Ajuntament de València, a través de la Fundació València Activa, haja organitzat un fòrum sota el títol ‘Ha fracassat l’última reforma laboral?’ per a posar en qüestió la reforma laboral amb l’economista que va pronosticar que provocaria un 35% d’atur i que tancarien 900.000 empreses.

“És vergonyós i vergonyós que, després de portar a un condemnat per maltractament a impartir un fòrum sobre valors, ara el senyor Badenas i la senyora Catalá porten a l’economista que més va criticar la reforma laboral impulsada pel Govern de Pedro Sánchez just quan València ha aconseguit la millor dada d’ús dels últims 16 anys i es troba en un rècord d’afiliats a la Seguretat Social”, ha manifestat Mateo.

“Les dades són els que són i no fa falta que vinga l’economista que va fracassar en tots els seus vaticinis sobre la reforma laboral per a intentar enganyar els valencians i valencianes”, ha continuat Mateo. L’edil socialista ha criticat el desgovern de Catalá en matèria econòmica després de desmantellar el Pacte per l’Ús de la mà dels seus socis de la ultradreta i haja eliminat les ajudes d’ocupació per a les dones.