Menú

Catalá segueix sense retirar els senyals de prohibit aparcar 15 dies després de les Falles

La regidora socialista Nuria Llopis ha denunciat que la “improvisació i mala gestió” del govern de Catalá durant les Falles s’està prolongant més enllà del període festiu. Llopis ha llançat aquesta crítica després de certificar que encara no s’han retirat tots els senyals de prohibit aparcar que es van instal·lar per tota la ciutat i que, en alguns casos, els banys portàtils que va instal·lar l’Ajuntament van tardar més d’una setmana a abandonar els carrers una vegada finalitzades les Falles.

“No puc entendre com a hores d’ara en alguns carrers de la ciutat continuen els senyals de prohibit aparcar. Record que fa ja 15 dies que van acabar les Falles i, malgrat tot, l’Ajuntament encara no s’ha dignat a retirar les plaques de prohibit aparcar perquè els veïns i veïnes perquè puguen tornar a la normalitat”, ha assenyalat.

La regidora ha destacat la “incapacitat” del govern municipal per a deixar la ciutat en perfecte estat transcorregut mig mes des que es van acabar les festes quan, a més, el Partit Socialista ja va advertir en el passat ple que no s’havien retirat tots els elements que es van col·locar amb motiu d’adaptar la ciutat a les necessitats dels diferents actes festius bé siga en matèria de mobilitat com a tanques o senyals de prohibit estacionar o de neteja com els banys portàtil.

Llopis ha incidit, a més, en què la lenta reacció de l’equip de govern a deixar la ciutat preparada per a la normalitat contrasta amb l’exigència que ha mostrat amb les comissions: “No es pot ficar pressa a les comissions perquè recullen en menys de 48 hores i, mentrestant, que l’Ajuntament no complisca amb les seues obligacions 15 dies després que hagen acabat les Falles per culpa de la desorganització i descoordinació del govern municipal”, ha finalitzat.