Menú

Els socialistes exigeixen que Catalá òbriga una taula de treball de Mercats després del seu nou fracàs amb les parades buides

El regidor socialista Javier Mateo ha instat el regidor de Mercats de Catalá “al fet que es pose a treballar d’una vegada pel sector” i aborde solucions a l’increment de les parades buides en els mercats municipals després del nou fracàs registrat en la subhasta dels llocs vacants. 

“Des del Partit Socialista tornem a instar el regidor de Mercats a acceptar la creació d’una taula de treball en la qual abordar solucions per al sector ara que, una vegada transcorregudes les Falles, ja no té excuses per a abordar les seues competències en aquesta matèria”, ha assenyalat.

Per a Mateo, és “apressant” començar a treballar per a solucionar el problema de l’elevat nombre de parades vacants en els mercats municipals i més després dels “dos fracassos consecutius de les subhastes que ha llançat el govern de Catalá”.

“És la segona vegada que reclamem al regidor de Mercats que s’assega amb els socialistes per a arribar a consensos. Ja ho vam fer després de la subhasta de desembre en la qual solament 5 de les 299 que van eixir es van adjudicar. I ara ho tornem a fer ara després d’una altra patacada amb les subhastes en les quals l’Ajuntament sol ha aconseguit assignar 14 llocs dels 318 que s’oferien”, ha continuat.

L’edil socialista ha mostrat la seua disposició a arribar a acords per a ajudar a revitalitzar els mercats malgrat les reticències del regidor de Mercats de Catalá, que segueix sense acceptar l’oferiment dels socialistes i la seua experiència en l’anterior gestió progressista de l’Ajuntament.

Al seu judici, el govern de Catalá ha de començar a treballar en aquesta àrea, en la qual encara no ha adoptat cap decisió. Així mateix, ha assenyalat l’abandó del regidor de Mercats dels mercats extraordinaris. “És necessari començar a plantejar solucions per a arreglar la pèrdua de dies dels mercats extraordinaris i actualitzar la normativa que els regula de la mà dels propis comerciants”, ha incidit.

“Des del Partit Socialista hem reiterat en múltiples ocasions la nostra mà tendida al regidor de Mercats per a asseure’ns per a treballar pels mercats. I portem mesos esperant si més no a una data en la qual tindre una primera reunió en la qual intercanviar idees i col·laborar per i per als mercats”, ha manifestat abans d’exigir al regidor que, pel bé del sector, “hem de fugir dels sectarismes i treballar conjuntament”, ha finalitzat.