Menú

Catalá rescata a la directora de València Activa per a deixar via lliure a Vox

El regidor del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de València Javier Mateo ha advertit que l’adscripció a alcaldia de la directora de València Activa és una “confirmació de la crisi de Govern de Catalá i Vox, on la primera està clarament subordinada als dictats dels ultres”. 

“A Catalá li falta valentia i convicció per a impedir l’avanç dels ultres en el seu govern”, ha afirmat Mateo qui ha afirmat que si bé en el Ple de març “va quedar patent la mala relació entre el Partit Popular i Vox després del dantesc espectacle que ens van oferir, ara tenim la confirmació”. 

Per a Javie Mateo, “Catalá s’ha hagut de portar a l’Alcaldia a la qual fins a la data era la gerent de València Activa, posada pel PP i persona de màxima confiança de Catalá”. El regidor ha lamentat que “la crisi de govern” ha transformat “una agència d’ocupació que s’havia guanyat el prestigi en matèria laboral en ariet contra la igualtat que la ultradreta manifasseja a pler”.

Així, ha lamentat que la relació entre els partits de govern “és tan dolenta i la convivència tan precària que el Partit Popular ha hagut de rescatar a una de les seues persones de confiança de les mans de Vox”. “No és res nou ja que el personal que treballa en les àrees de Vox denuncia un ambient irrespirable, amb mals modes i que fa que el dia a dia en la gestió siga terrible”, ha denunciat.

Javier Mateo ha advertit que amb aquest “rescat” Catalá “buida el camí perquè Vox tinga via lliure per a fer un nou nomenament i continuar aprofundint en l’irreparable mal a la Fundació València Activa”. “Catalá està permetent que Vox convertisca una entitat de reconegut prestigi en matèria laboral en un quiosquet en el qual donar mítings i eliminar a la dona de les polítiques laborals”, ha denunciat.