Menú

Catalá veta als grups de música valencians de la Fira de Juliol

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha denunciat que María José Catalá “veta els grups de música valencians del cartell de la Fira de Juliol”. “El mes de la Fira Gran de València que hauria de ser un espai on gaudir de la nostra cultura, María José Catalá ha esborrat el valencià”, ha lamentat. 

En aquests termes s’ha pronunciat Llopis després de la presentació de la programació dels concerts de falles que ha previst l’Ajuntament de València per a la Fira de Juliol de 2024. Així, ha manifestat que amb aquest cartell “tornem a veure com Vox marca l’agenda del govern de Catalá que cada dia és més ultra i reaccionari contra la cultura valenciana”.

“Em fa molta pena que el govern de María José Catalá intente imposar les seues polítiques i fer evidents el seu rebuig per la nostra llengua i més en una festa que és de tots i de totes els valencians i valencianes”, ha reivindicat la regidora que ha posat de manifest que la Fira de Juliol és “un lloc de trobada de la nostra cultura”.

No obstant això, ha posat l’accent que enguany “l’Ajuntament de València ha decidit retirar de tots els concerts els grups valencians oblidant una vegada més que governen per a tots i totes”. “L’agenda excloent i sectària de Vox s’imposa una vegada més gràcies al col·laboracionisme de María José Catalá”, ha censurat.