Menú

Sandra Gómez a Ribó: “Deixem València en el seu millor moment”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha agraït a Joan Ribó “els anys de treball compartit i de projecte comú” en els quals, ha subratllat, “aconseguim traure a la ciutat de València del mal moment en la qual ens la trobem en 2015 i deixar-la a punt com una de les grans referències europees”.

Així ho ha manifestat minuts abans del ple en el qual s’ha registrat la seua marxa de l’Ajuntament després de 13 anys, huit dels quals van ser en el govern en coalició amb els socialistes. “Junts aconseguim deixar la ciutat en la seua dona moment, com a capital dels Gai Games, Capital del Turisme Sostenible, capital del talent, capital de l’ocupació, una ciutat honrada, honesta i una ciutat que hui és Capital Verd Europeu. Una ciutat, en definitiva, de la qual el Partit Socialista se sent especialment orgullosa”, ha apuntat.

En aquest sentit, ha reivindicat el “llegat” que han deixat a la ciutat els governs de la Nau i el Rialto. Un llegat, ha dit, que és “la garantia del millor futur per a València. Per tot això, com a Partit Socialista només tenim paraules de reconeixement, de reivindicació i també d’afecte del qual va ser l’alcalde de la ciutat de València”.

La responsable socialista ha destacat que en el futur s’escriuran pàgines de reconeixement per als successius governs progressista de la Nau i del Rialto. “Crec que això no és sempre fàcil, no és sempre fàcil tancar una etapa amb neteja i, sobretot, amb orgull. I crec que els nostres governs i, sobretot hui personificat en Ribó, perquè pot ser dels pocs polítics que es puga anar amb el cap alt i amb la mirada orgullosa del treball realitzat”, ha finalitzat.