Menú

El PP reconeix les errades i assumeix la moció dels socialistes per millorar les Falles

La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha donat la benvinguda a l’interés  del PP per millorar les Falles i reconéixer el caos viscut en les festes enguany en qüestions com l’Ofrena, la improvisació en l’organització d’actes, la falta de neteja o la seguretat. 

Llopis s’ha pronunciat en aquests termes en finalitzar el debat sobre la moció que presentava el Grup Municipal Socialista en el Ple Municipal, on els populars han reconegut els errors comesos i han assumit la proposta socialista per a millorar totes qüestions que han afectat el normal desenvolupament de les festes de 2024.

D’aquesta manera, el Grup Socialista ha aconseguit que l’Ajuntament haja aprovat una bateria d’acords perquè, en primer lloc, la Junta Central Fallera “elabore informes minuciosos per a reduir els temps d’espera en l’Ofrena i que siguen presentats a l’assemblea de presidents per a sotmetre’ls a la seua aprovació”. Igualment, “continuar amb el pacte global en la taula de diàleg, com en anys anteriors, del Bàndol Faller entre veïns, comerciants i comissions falleres per a l’any vinent”.

De la mateixa manera, en tercer punt d’acord estableix “reforçar la vigilància ja la seguretat en el període faller” i que l’Ajuntament “treballe en l’adopció de totes aquelles mesures que resulten necessàries i adequades per a la millora de la protecció del patrimoni històric de la nostra ciutat durant la celebració de les Falles amb el clos perimetral de les Torres de Serrans i dels Covetes dels Sants Joans, coordinadament amb tots els serveis municipals implicats”.

Finalment, Nuria Llopis ha precisat que el Grup Socialista també ha arrancat l’acord de “millorar en la neteja dels carrers, augmentar i intensificar la salubritat i la imatge de l’espai públic durant les Falles de 2025”.