Menú

Els socialistes presenten una moció per a mantindre el passeig de Guillem Agulló

La portaveu socialista a València, Sandra Gómez, ha anunciat que el Grup Municipal Socialista presentarà una moció per a “garantir que es manté el nom de Guillem Agulló en el passeig que li va dedicar l’Ajuntament al Parc de Vivers”.

“Des del Partit Socialista li ho posarem molt fàcil al Partit Popular com ja vam fer en altres qüestions clau com amb la reprovació a les declaracions del seu regidor de Devesa Albufera en les quals negava el canvi climàtic. Presentarem una moció perquè tinga l’oportunitat de desmarcar-se dels seus socis ultres una vegada més encara que fins ara mai ha acceptat el nostre oferiment perquè es modere”, ha manifestat.

“El Partit Popular està temorós a desmarcar-se de Vox. Ahir mateix li vam proposar una moció en la qual simplement havia de condició acceptar que les polítiques actives que promouen la igualtat de la dona en el món laboral tornaren a la Fundació València Activa, però el PP va tornar a votar que no juntament amb Vox. Ara, amb el Passeig de Guillem Agulló li’l tornarem a posar fàcil perquè es posicione del costat bo de la història. Veurem què fa”, ha continuat.

“És el moment, si de veritat volen recuperar la normalitat i la centralitat, de votar amb altres partits que apostem per la moderació, per l’acord i, per tant, per les coses que són bones per a la ciutat. No pot continuar pegant cabotà a tot el que diu Vox. Una persona que és alcaldessa hauria de tindre la suficient valentia per a marcar les seues posicions perquè, de moment, el Partit Popular a València vota en contra de les dones, en contra de la lluita contra el canvi climàtic”, ha dit.

La líder dels socialistes ha confiat que Catalá torne a la sensatesa i que vote a favor d’una persona que va defensar la llibertat i que va ser assassinada per això en lloc de fer-ho pels feixistes que ho van assassinar”.