Menú

Catalá passa d’exigir a Lim que retire les demandes a renunciar en una moció

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha manifestat la seua “profunda indignació” davant el que ha qualificat com a “estratègia clara, vergonyosa i oberta de María José Catalá per a posar-li les coses molt fàcils a Peter Lim i Meriton”. “Ha passat d’exigir de cara als mitjans de comunicació i l’opinió pública que desistira de les demandes contra l’Ajuntament a posar negre sobre blanc que està a l’espera que resolguen els tribunals”, ha lamentat.

“M’indigna profundament ja no com a política, sinó com ciutadana i com a valenciana l’estratègia vergonyosa clara i oberta que Catalá de posar les coses molt fàcils a Peter Lim a la nostra ciutat”, ha afirmat després de la Comissió d’Urbanisme en la qual PP, Vox i Compromís han aprovat “una moció en la qual mantenen les exigències de garanties però reconeixen que renuncien a exigir Lim que retire les demandes contra l’Ajuntament”.

Sobre aquest tema, ha insistit que “han passat d’exigir públicament a deixar per escrit que renuncien a exigir que retire unes demandes irracionals perquè hi ha una evidència clara que no ha complit amb el seu compromís d’acabar l’estadi”. “Estan encreuant els dits perquè judicialment els tribunals li donen la raó i puguen recuperar la LLIGUE en els tribunals”, ha advertit.

Gómez ha denunciat que això és “el que hui han deixat plasmat en la moció que han aprovat en la Comissió d’Urbanisme, on clarament diuen que no aprovaran les fitxes urbanístiques perquè estan a l’espera del que es determine judicialment”. És a dir, ha puntualitzat, “que no han mogut ni un dit ni han fet ni un sol gest durant aquests mesos de govern perquè Peter Lim retirara les demandes judicials”.

“Portem mesos denunciant aquesta estratègia i que no se sap què estan negociant a porta tancada”, ha recordat i ha plantejat que “ja entenem per què Peter Lim està tan còmode amb aquest Ajuntament i la Generalitat”. Sandra Gómez ha advertit que la gestió de Catalá i Mazón “tindrà unes conseqüències terribles per a aquesta ciutat”. “La desídia amb la qual està operant la Generalitat i l’Ajuntament per a perdre el procediment judicial només tindrà uns responsables: Catalá i Mazón”.

“Davant la debilitat de Catalá que sap que no pot aprovar unes fitxes urbanístiques perquè està en minoria i la seua incapacitat d’asseure’s amb nosaltres per a explicar què està negociant només li queda encreuar els dits a l’espera que els tribunals li facen el treball perquè Peter Lim puga aconseguir una altra vegada els drets urbanístics sense haver d’acabar l’estadi”, ha conclòs.