Menú

Gómez alerta sobre l’estratègia de Catalá de “posar les coses fàcils” a Peter Lim

  • La dirigent socialista manifesta les seues sospites que el PP podria estar intentant afavorir a Lim

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha manifestat aquest matí la seua “preocupació” però també la seua “sospita” que existeix “una estratègia deliberada per part de María José Catalá de posar les coses molt fàcils al màxim accionista del València CF, Peter Lim”.

“D’una altra forma –ha continuat- no ens expliquem que unes fitxes que estan ja resoltes des d’aquest estiu no les haja presentades si són les mateixes que deixem, si no ha modificat res i manté les mateixes exigències que vam establir nosaltres per a garantir que es finalitzava l’estadi amb les màximes garanties per a la ciutat i per a l’afició”.

Sandra Gómez ha posat l’accent que Catalá està retardant la presentació de les fitxes en el Ple i ha considerat que “sembla sospitós”. Així ha advertit que els populars “podrien estar maniobrant perquè el màxim accionista obtinga en els tribunals el que no va ser capaç d’obtindre políticament amb nosaltres”.

En aquesta línia, ha explicat que el que “estem començant a sospitar és que, per part del Partit Popular, s’està afavorint que es tombe l’estratègia que duem a terme nosaltres de caducar la LLIGUE davant l’incompliment del València CF d’acabar estadi. “Ara podrien estar intentant afavorir a Peter Lim”, ha advertit.