Menú

Gómez reivindica la renaturalització de la plaça de Roma: “Catalá no l’hauria feta”

La portaveu socialista Sandra Gómez ha reivindicat aquest matí les obres de recuperació d’espai públic en la plaça de Roma en Nou Moles. Un projecte de transformació urbana, ha assegurat, “que s’està executant gràcies a que l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes des d’Urbanisme ho va deixar signat i completament lligat perquè és un dels projectes de renaturalització com el de Pérez Galdós que no li agraden res ni a Catalá ni al PP”, ha manifestat després de la visita a l’espai que ha realitzat juntament amb representants de l’Associació de Veïns de Nou Moles i del centre de majors de Nou Moles.

“Si no haguera deixat signada aquestes obres com a regidora d’Urbanisme, estic segura que no s’hagueren realitzat perquè suposen renaturalitzar un espai urbà, alguna cosa que ni a la senyora Catalá ni al PP els agrada. Per això, les han intentades tapar i invisibilitzar. És molt estrany en nou mesos no ha volgut posar en valor unes obres de les quals expliquen que hui siguem, per exemple, Capital Verda Europea i que consolidarà una zona de la ciutat de València lligant-ho, a més, amb el Centre de Majors de Nou Moles i amb el pavelló esportiu de Nou Moles”, ha indicat.

En aquest sentit, la responsable socialista ha posat l’accent que les noves instal·lacions esportives es podran estrenar finalment d’ací a uns mesos “gràcies al treball desenvolupat pels socialistes tant en la Generalitat com en l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de València per a desbloquejar unes obres que van romandre paralitzades i bloquejades per culpa del Partit Popular”.

“Aquest pavelló portava anys tancat i abandonat pel desgovern del Partit Popular i nosaltres ens vam posar a treballar per a desembolicar el caos administratiu en el qual ens trobem el centre. Gràcies a eixe esforç, en tot just dos mesos les instal·lacions es podran inaugurar i, per això, volem felicitar i donar l’enhorabona a tots els veïns i veïnes per aquesta fita aconseguida”, ha continuat.

Finalment, sobre la renaturalització de la plaça de Roma, Gómez ha recordat que les obres de transformació de la plaça de Roma en Nou Moles compten amb un pressupost de 500.000 euros i permetran, tal com va dissenyar l’anterior govern progressista, crear un gran espai d’oci i gaudi per als veïns i veïnes amb una sèrie de dotacions i serveis públics fonamentals per a la ciutadania.