Menú

Catalá s’emporta a Madrid les ‘mascletàs’ que suprimeix en els nostres barris

La regidora socialista Nuria Llopis ha criticat l’acord de promoció de les Falles que ha signat María José Catalá amb l’Ajuntament de Madrid i que, com ella mateixa ha reconegut, “té com a objectiu desplaçar a milers de valencians i valencians fins a Madrid perquè puguen assistir a una ‘mascletà’ que, si no fora per les retallades que ha realitzat en aquests sis mesos, podrien gaudir-la en els seus propis barris”.

“La ‘mascletà’ de Madrid reflecteix molt bé quines són les prioritats per al govern de Catalá: suprimeix les ‘mascletàs’ en els barris que havíem implantat des de l’anterior govern progressista perquè tots els veïns i veïnes de València pogueren gaudir aquest espectacle pirotècnic prop de la seua casa mentrestant, paral·lelament, anuncia que el que lleva ací ho farà a Madrid”, ha manifestat l’edil.

Llopis, igualment, ha mostrat la seua sorpresa perquè una campanya de promoció de la ciutat i de les seues Falles implique, per a Catalá, portar a valencians i valencianes a la capital. “Li recorde a la senyora Catalá que promocionar les Falles és que la gent vinga a gaudir-les de l’1 al 19 de març i no que els valencians i valencians ens hàgem d’anar a Madrid per a gaudir d’una ‘mascletà’ perquè ens ha llevat les dels barris”, ha continuat.

En aquest sentit, ha ironitzat amb el següent pas en la particular promoció de les Falles i de la ciutat de Catalá: “Què és el següent? Fer un concurs de paelles o una paella gegant en el centre de Madrid?”, ha finalitzat.