Menú

Gómez: “Catalá castiga els barris de famílies treballadores llevant-los dotacions”

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha denunciat el camí emprés pel govern de María José Catalá de “tancar dotacions públiques en els barris de les famílies treballadores com ja ha ocorregut en Ciutat Fallera amb l’ordre de tancament que plana sobre la biblioteca o a la Malva-rosa, on no s’ha pressupostat el projecte que va deixar en marxa l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes”.

“Hui hem vingut a Ciutat Fallera per a conéixer de primera mà la situació de la seua biblioteca, quin és l’estat real i quines són les perspectives de futur per a aquesta dotació perquè, òbviament, no ens fiem del PP i, després de conéixer els fets, hem confirmat les nostres pitjors sospites”, ha manifestat la responsable socialista.

Gómez ha destacat que, efectivament, existeix una incertesa sobre el futur de la biblioteca de Ciutat Fallera perquè té pendent una ordre de tancament “que privarà a tots els veïns i veïnes de Ciutat Fallera d’una de les dotacions més importants que pot tindre un barri com és un espai per a la lectura, l’estudi i la trobada. Eixe és el model de la senyora Catalá i del Partit Popular: quan hi ha mancances per culpa de la seua estafa fiscal per a beneficiar a les rendes altes, els primers centres a tancar són els dels barris de famílies treballadores”.

La líder dels socialistes a la ciutat ha denunciat la política de Catalá de castigar els barris de famílies treballadores perquè són llocs “on el PP no té gens d’interés a vindre a reunir-se amb els seus veïns i veïnes. Catalá porta sis mesos a l’Ajuntament i dubte que sàpia ni on està Ciutat Fallera. Això sí, quan han d’assenyalar amb el dit quin és el centre que s’ha de tancar no trien dotacions dels barris amb les rendes més altes sinó els de les famílies treballadores”, ha apuntat.

En aquest sentit, Gómez ha assenyalat que aquestes polítiques desplegades pel PP són obertament contràries a les que va posar en pràctica el Partit Socialista durant el govern progressista, amb un reforç de les biblioteques dels barris “com una dotació cultural imprescindible, obrint una nova biblioteca a Benimaclet o en Vivers, projectant la nova Biblioteca de la Malva-rosa i apostant per dotacions públiques en barris com Ciutat Fallera i Benicalap, on anunciem i deixem preparades també les obres de condicionament d’un nou Centre de Joventut al Parc de Benicalap, unes obres que el Partit Popular ha deixat perdre”.

“No sols no tenen gens d’interés a obrir o desenvolupar nous serveis públics sinó que, a més, els que ja existeixen els tanquen. Precisament, aquesta biblioteca per a nosaltres és molt significativa perquè no sols la cuidem sinó que a més la complementem amb un centre d’orientació i formació quan jo mateixa era regidor d’Ocupació”, ha finalitzat.