Menú

Gómez emprendrà accions judicials per injúries contra el Govern de Catalá

La portaveu socialista a l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha anunciat que emprendrà accions judicials per injúries i calúmnies contra el Govern de María José Catalá, després de les declaracions del regidor José Gosálbez en les quals apunta a l’oposició d’estar darrere dels incendis del Saler.

Gómez ha advertit que el regidor de VOX és “un piròman de la política” i “les seues declaracions estan fora de lloc”. “Va més enllà de l’admissible políticament ja que assenyalen i acusen l’oposició sense cap mena de rigor més enllà de la seua incapacitat i el seu sectarisme”, ha advertit i li ha recordat que en l’oposició “va ser ell qui va compartir vídeos mostrant focus de diversos incendis”.

“Són unes declaracions absolutament inadmissibles i que passen els límits de la política, per això els anuncie que interposarem una denúncia per injúries i calúmnies perquè és una acusació #greu, sense cap mena de fonament ni de prova i que queden fora del marc de la política”, ha advertit.

La dirigent socialista ha lamentat “la deriva extremista del Govern de Catalá” a qui ha emplaçat a manifestar “si aprova o reprova les declaracions del seu regidor responsable de protegir La Devesa-Albufera”. “Catalá no pot posar-se de perfil davant unes declaracions tan greus”, ha asseverat.

Així, ha qualificat de “intolerable” que José Gosálbez i María José Catalá “intenten tapar la seua incapacitat i la seua ineptitud assenyalant a l’oposició en lloc de ser prudents i deixar treballar als professionals perquè esclarisquen com més prompte millor els fets i puguen posar solucions”.

“Encara no els hem escoltat una sola mesura per a protegir el Parc Natural, més enllà de posar en marxa totes les mesures que els deixem preparades”, ha advertit més enllà de “injuriar constantment les actuacions que vam emprendre per a contrarestar el canvi climàtic i la pujada de les temperatures com a ocurrències i extremismes”.

Sandra Gómez ha afirmat que la “acusació de Gosálbez és #greu però també la connivència de María José Catalá que empara unes declaracions sense cap mena de fonament que estan absolutament fora del marc de la política, per això li interposarem una denúncia per injúries i calúmnies perquè cal dir prou al govern de María José Catalá que dia sí i dia també sobrepassa les línies del tolerable políticament”, ha afirmat.