Menú

Catalá remodela el trajecte del bus turístic per a contentar a Francisco Camps

La regidora del Grup Municipal Socialista María Pérez ha advertit hui que María José Catalá ha canviat ha traslladat la parada del bus turístic de Poeta Querol a Pintor Sorolla per a “contentar a Francisco Camps que va iniciar una campanya de recollida de signatures en contra la ubicació de la parada”.

María Pérez s’ha pronunciat en aquests termes després de tindre accés a l’expedient en el qual s’informa que des de hui “queda anul·lada la parada el bus turístic al carrer Poeta Querol per a traslladar la mateixa a Pintor Sorolla, davant de l’edifici del Banc de València”. Amb aquesta remodelació, el trajecte es modifica, de manera que en lloc de continuar la ruta per Pascual i Genís seguirà per Pintor Sorolla per a accedir per la Porta de la Mar cap al Carrer Colón.

La regidora socialista ha assenyalat que el regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell, “argumenta aquest canvi en què redueix el trànsit en Poeta Querol però la realitat és que trànsit es mantenen perquè els autobusos continuaran passant per aquest carrer exactament igual”.

“La diferència –ha continuat- és que no pararan coincidint amb la reivindicació de l’expresident de la Generalitat, Francisco Camps”. Sobre aquest tema, ha recordat que Camps “va posar en marxa una campanya de recollida de signatures per a demanar el trasllat de la parada”.

Pèrez ha denunciat que “canviar la parada per a satisfer a Francisco Camps” farà que l’autobús “allargue el seu recorregut per tot el carrer Colón passant per multitud d’edificis protegits” i que, per tant, “genere més trànsit i contaminació al Carrer Colón”. A més, apunta, “sense millorar el servei”. Per a Pérez, “la política de mobilitat es fa a mida dels militants del PP” pel que ha exigit “transparència per a explicar les decisions i igualtat de tracte a tots els veïns i veïnes perquè les decisions responguen a criteris tècnics que milloren la Mobilitat i no a atendre les peticions dels amics de Catalá o militants del PP”.