Menú

Gómez a Catalá: El jardí de Serradora simbolitza la vitoria del Cabanyal enfront de la prolongació del PP

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha assegurat que María José Catalá “ha de ser l’única alcaldessa i m’atreviria a dir que l’única persona del món que on hi ha un parc veu una muralla”. “ El que el molesta a Catalá del jardí de Serradora és que simbolitza la victòria del Cabanyal-Canyamelar enfront de la prolongació del PP que va impulsar Rita Barberá per a destruir el barri”, ha assegurat.

Així, ha recordat que el jardí que Catalá vol eliminar s’erigeix sobre la zona 0 de la prolongació de Blasco Ibáñez i es va dissenyar per a permeabilizar el pas des de l’avinguda fins al barri mariner, protegint la trama urbana i els habitatges de les destrucció. “Això és el que el molesta profundament a Catalá”, ha assegurat.

Igualment, ha apuntat que per a Catalá “els jardins són murs que molesten als cotxes”. “Ho veiem amb cada pas que dona en matèria de mobilitat perquè els vehicles i la contaminació recuperen l’espai que van perdre en favor de les persones i de la sostenibilitat”, ha lamentat la dirigent socialista.

“Em sembla increïble que qualifique de muralla verda un parc”, ha manifestat i ha plantejat si Catalá “també pensa que el jardí del riu Túria és una gran muralla que parteix la ciutat en dues”. Alguna cosa que ha considerat “possible” ja que “té un concepte absolutament desfasat de ciutat”.

Sandra Gómez ha advertit a Catalá que el jardí de Serradora és “una de les obres que vaig deixar començada perquè precisament sospitava que això anava a succeir” i ha recordat que els carrers de l’entorn ja estan convertits en zona de vianants. “Sabia que al Partit Popular no li anava a agradar perquè Catalá s’assega més còmoda amb una rotonda que separa el barri de Blasco Ibáñez però sobretot perquè és una obra que va dirigida precisament al fet que mai més ningú senta la temptació de fer la prolongació de Blasco Ibáñez”.

“El jardí simbolitza la victòria veïnal enfront de l’Ajuntament de Rita Barberá, un símbol que a María José Catalá el molesta”, ha lamentat i ha advertit a Catalá que “la victòria del Cabanyal-Canyamelar, de la seua rehabilitació i de la seua regeneració, ja és definitiva”. Gómez ha insistit que és “un símbol que tots els veïns i veïnes mantindrem sempre en el nostre barri perquè, encara que a ella li pese, no podrà fer res per a evitar que aquesta obra s’execute”.