Menú

Gómez critica el “besamans” de Catalá per a adjudicar habitatges de l’Ajuntament

La portaveu socialista Sandra Gómez ha denunciat el “ridícul extrem” de María José Catalá després de muntar-se “un besamans” amb les 18 famílies a les quals l’Ajuntament ha adjudicat habitatges de lloguer assequible que ja estaven registrades al parc municipal i en les quals, per tant, ja estaven residint abans altres famílies.

“Després de la passada de revista de jardiners que es va muntar el senyor Badenas arriba el besamans de la senyora Catalá. Un acte que ve a demostrar que els dos coincideixen en la mateixa cosa, en el ridícul extrem que quan no tenen res a comptar es munten actes a so de bombo i platerets en el qual no diuen res”, ha ironitzat Gómez.

La líder dels socialistes ha posat l’accent que aquest tipus de “actes buits en els quals Catalá i el seu número dos es dediquen a vendre fum davant la falta de gestió, demostren la seua manera de gestionar la política. Perquè l’acte de hui, per molt que intente enganyar la ciutadania, no és per a presentar nous habitatges o per a augmentar el parc públic d’habitatges de l’Ajuntament sinó que, simplement i com és habitual amb tots els governs, quan un habitatge es queda buida hi ha una altra família que l’ocupa”, ha incidit.

Gómez ha apuntat que a l’anterior govern “mai se’ns va ocórrer muntar cap acte per a posar-nos cap medalla o per a dir-li a una família que si té un habitatge era gràcies a nosaltres com ha fet hui Catalá. Cal tindre molt poca vergonya per a fer aquest tipus de coses que semblen més pròpies d’una república bananera”.

“Em produeix xafogor que la senyora Catalá haja anomenat a 18 famílies i els haja fet passar per una espècie de besamans per a simplement disposar del seu dret a accedir a un habitatge públic de l’Ajuntament. Perquè, insistisc, no és que haja presentat nous habitatges construïts en el seu mandat sinó que són els habitatges que ja estaven en mans de l’Ajuntament que es queden buides per qualsevol motive i que ara ve una altra família a ocupar-la”, ha continuat. La portaveu socialista ha recordat que durant l’anterior govern progressista es van produir renovacions de contractes de lloguer d’habitatges municipals “i mai se’ns va ocórrer muntar un acte públic perquè les famílies que anaven a accedir a un habitatge públic que participaren en un besamans. No és propi d’una democràcia sinó que demostra el ridícul extrem de qui no pot atribuir-se ni una sola mesura pròpia”, ha finalitzat.