Menú

Gómez: «Els informes jurídics confirmen que Catalá pren decisions il·legals i injustes»

La portaveu socialista acusa el PP de fer el ridícul amb els sous de Vox i amb la doble denominació de la ciutat que els serveis jurídics consideren il·legal

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha assenyalat que tant el PP i la senyora Catalá ha començat “amb mal peu” de la mà dels seus socis preferents de Vox amb dues decisions que els han posat en “ridícul” com la de la denominació il·legal de València amb titlla tancada, atorgant els sous màxims per als quatre regidors de Vox per a garantir-se el seu vot a favor i amb una distribució de les comissions per a tractar d’emmordassar als socialistes”.

“Sembla que el primer ple de la legislatura estarà marcat per les rectificacions del Partit Popular i de Vox. La primera rectificació ha vingut de la mà del propi portaveu de Vox, que ha renunciat a la seua dedicació en exclusiva perquè s’ha llegit la denúncia que ha presentat el Partit Socialista i li han entrat els temors per una denúncia ben fonamentada on, sincerament i a la vista està amb la confirmació d’aquesta renúncia, que la senyora Catalá va fer un repartiment il·legal i injust per a la resta de membres de la Corporació”, ha continuat l’edil socialista.

En aquest sentit, Gómez ha celebrat la rectificació pública de Vox, però ha instat a Catalá a donar explicacions en públic i també judicialment “de per què manifestament va prendre una resolució amb una decisió injusta”. Igualment, la dirigent socialista ha sostingut que Catalá i el PP també hauran de rectificar la seua decisió “d’apartar a regidors del Partit Socialista de poder participar en les comissions. Hui manifestarem que les coses no s’estan fent bé i ja tenim un informe que posa en dubte les primeres mesures del Govern”, ha declarat.

“Demane a la senyora Catalá que rectifique. No crec que vulga que la primera imatge com a alcaldessa d’aquesta ciutat siga la d’una alcaldessa que s’equivoca constantment, la d’una alcaldessa que pren acords en contra de la legalitat, una alcaldessa que viu segrestada per l’agenda ultra de Vox i que pega la ‘cabotà’ a tot el que se’ls exigeix”, ha finalitzat.