Menú

Sandra Gómez: “No tornarem al passat de la corrupció del PP perquè el 28 de maig guanya el futur amb el PSOE”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha reivindicat al Partit Socialista com l’única opció de futur perquè no torne el passat de la corrupció, el balafiament i la mala gestió del PP. El Partit Socialista és l’únic partit progressista que creix, que continua sumant suports a València i que garanteix un futur per a la majoria. La dreta ho sap i per això som el partit al qual tem la dreta. Per això interna desmobilitzar-nos, que no votem, perquè saben que si votarem, els guanyem”, ha manifestat durant la seua intervenció en el míting central de campanya al costat del candidat socialista a la Generalitat, Ximo Puig, i el president del Govern, Pedro Sánchez, que s’ha celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb un aforament multitudinari.

La futura alcaldessa de València ha fet un repàs de la bona gestió socialista en aquests huit anys que ha permés l’arribada a la ciutat d’inversions com HP, Siemens, CaixaBank, Deutsche Telekom, la creació de 90.000 ocupacions o recuperar la sanitat i educació públiques i les pensions enfront del passat de la Gürtel, de la visita del PP, del robatori en Cooperació, la F1, els pufos i els barracons del PP.

“Hem fet moltes coses bé i ells van fer moltes coses malament. I cal recordar, recordar i recordar. Perquè els que volen tornar són els mateixos que estaven llavors. I la majoria ho sap. Per això, se’ls està fent molt llarga la campanya al Partit Popular. Estem vivint una campanya històrica. Una campanya que marcarà la nostra història. I us dic una cosa, en aquesta campanya només poden ocórrer dues coses: Que governe la dreta o que guanye el Partit Socialista. I la papereta del Partit Socialista és l’única que garanteix el futur de València”, ha incidit la pròxima alcaldessa davant un públic multitudinari.

La candidata socialista ha acusat el PP de no tindre res a oferir més que una volta al passat del qual els valencians i valencianes “no volen saber res. La seua candidata el que vol és oferir València com un trofeu per al seu líder. Però cal voler molt poc a València per a oferir-la com un trofeu. Cal conéixer molt poc València per a no tindre res més a oferir. I qui no vol i no coneix València no mereix ser la seua alcaldessa”, ha dit.

Gómez ha defensat l’orgull de ser socialista i valenciana “perquè el Partit Socialista és l’únic que va donar la cara en la crisi sanitària, que va donar la cara en la Guerra d’Ucraïna, que està donant la cara per les famílies com està fent Ximo Puig des de la presidència de la Generalitat Valenciana. Com a alcaldessa, us assegure que València tindrà un govern de les famílies i no un govern de les retallades com el del PP”, ha continuat.

La candidata socialista ha recordat com el PP va desmantellar els bancs valencians, va tancar la televisió pública i va destruir els barris de València com va ocórrer en el Cabanyal i ha ressaltat els esforços del Partit Socialista per a oferir un futur per a tots i totes les veïnes de València. He dedicat els meus anys a l’Ajuntament a curar aqueixes ferides, m’he deixat la pell pel seu futur i us puc dir ací i davant tots que aquesta mateixa setmana aprovarem per fi el Pla del Cabanyal que el protegeix, ja no entraren les excavadores per a derrocar cases, les úniques màquines que veurà el meu barri seran per a rehabilitar-les”, ha subratllat.

La futura alcaldessa de València ha tancat la seua intervenció reivindicant la victòria del Partit Socialista a València: “No és casualitat que el Partit Socialista haja decidit fer el seu míting central de campanya a València. Som ací perquè el Partit Socialista guanyarà València Perquè entre passat i futur, votarem futur. Per això, entre PP i el Partit Socialista, aquestes eleccions companys i companyes les guanya el PSOE”, ha finalitzat.