Menú

Els socialistes denuncien l’intent del PP d’esborrar un passat de corrupció del qual els seus candidats formen part

El portaveu de campanya del Partit Socialista, Borja Sanjuán ha denunciat els intents del Partit Popular per esborrar “un passat fosc vinculat a la corrupció, a la mala gestió i al balafiament que els avergonyeix però del qual els seus candidats tant a la Generalitat com a l’Ajuntament van formar i formen part”. “Sembla que la candidata del Partit Popular, María José Català, s’avergonyeix de formar part del partit de Paco Camps, de formar part del Partit Popular de la corrupció, perquè hui hem rebut una petició seua a la junta electoral perquè retirem un cartell que solament compara el passat amb el futur on solament ixen ella i el senyor Camps amb un rètol on posa passat”, ha manifestat el portaveu socialista.

Sanjuán ha subratllat que el cartell tan sols informa d’una cosa objectiva “perquè els dos, Camps i Catalá, van formar part dels governs del Partit Popular que ens van avergonyir a tots els valencians”, ha continuat. “S’avergonyeix de formar part del partit de Camps, de Rafa Blasco, de Juan Cotino, de Carlos Fabra i és estrany que la senyora Catalá s’avergonyisca de la gent que li ha donat la seua primera oportunitat política”, ha manifestat.

El cartell, tal com ha explicat Sanjuán, té dues parts diferenciades en les quals s’aprecia el PP que representa el passat amb Camps i Catalá i el futur de la mà dels socialistes amb Sandra Gómez al capdavant de l’Ajuntament. “Entenem que no li agrade que la gent vaja a votar pel futur, que vaja a votar pel Partit Socialista. Però no pot ocultar que ella forma part del passat al qual cap valencià Valenciana vol tornar”, ha qüestionat el dirigent socialista.

El responsable socialista, en aquest sentit, ha confirmat que no es retiraran els cartells “perquè la senyora Catala s’avergonyisca del seu partit. Els posarem perquè tothom sàpia que solament hi ha dues opcions aquestes eleccions: o tornar al passat del qual la pròpia senyora Catalá s’avergonyeix o votar a Sandra Gómez per a liderar el futur de València”, ha finalitzat.