Menú

Sandra Gómez: “El futur comença hui de la mà del Partit Socialista”

La vicealcaldessa i candidata socialista de València, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí el programa electoral amb el qual el PSOE concorrerà a les eleccions el pròxim 28 de maig i que “dona resposta a tots els reptes que té per davant la ciutat de València com l’habitatge, el treball, la lluita contra el canvi climàtic i les cures de totes les persones”. “El Partit Socialista és l’única garantia de mirar cap al futur amb certesa i amb solvència, un partit transversal i plural on tothom es pot sentir còmode i representat. Per això, el futur a València comença hui i comença de la mà del Partit Socialista. Ni passat ni continuïtat: una nova etapa i un nou inici”, ha dit davant els centenars de persones que han participat en la convenció municipal que s’ha celebrat aquest matí en el Complex Cultural Petxina.

Gómez, acompanyada pel ministre de Presidència, Félix Bolaños, i el conseller d’Hisenda, Arcadi España, ha revelat, a més, la imatge del programa, un mapa de València de la il·lustradora Virginia Lorente que reinterpreta el mapa de la ciutat amb el qual Felipe González es va presentar a les eleccions de 1979 i que es va convertir en la icona “amb el qual Ricard Pérez Casado va consolidar la València de la qual hui estem orgullosos i orgulloses”, ha continuat la pròxima alcaldessa de València.

“30 llargs anys després volem presentar-nos a aquestes eleccions amb aqueixa mateixa mirada posada en el futur perquè aquestes eleccions marcaran la ciutat dels pròxims 20 anys. I aquesta València del mapa de Virginia Lorente és la ciutat que nosaltres somiem per al present i per al nostre futur, una ciutat que aprofita tot el seu talent”, ha manifestat.

El programa electoral socialista que s’ha aprovat en la convenció municipal s’articula a través de dos eixos. El primer, ‘València capital mediterrània de la nova economia: Talent, creixement sostenible i ocupació de qualitat’ i el segon, València, la ciutat amb més qualitat de vida: Barris, feminisme i serveis públics’. Entorn d’aquests dos eixos, el programa aborda les noves demandes socials com la salut mental, l’habitatge, l’ocupació així com la València metropolitana, entre molts altres més projectes i propostes en tots els àmbits.

“El Partit Socialista és l’únic que té resposta als reptes als quals ens enfrontem: el dret a un habitatge, a com garantirem que els nostres veïns i veïnes puguen viure en els seus barris; al dret a tindre un treball, un treball digne; al repte de ser una ciutat que siga resilient al canvi climàtic, una ciutat verda, renaturalitzada, que millore la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes; o el repte a ser una ciutat de les cures, on generem nous drets pel qual les cures passen de l’àmbit privat a l’àmbit del públic, amb la universalització de l’educació de 0 a 3 anys, de les cures de les nostres persones majors. Una ciutat per tant que responga a aqueixos quatre reptes. Nosaltres ja tenim un programa que dona resposta a aqueixos reptes i per això ens hem guanyat liderar el futur. No podem fer marxa enrere, ni mirar al passat. La ciutat no vol mirar al passat”, ha assenyalat.

La candidata socialista ha subratllat, finalment, el “esforç col·lectiu” que han realitzat els valencians i les valencianes “per passar pàgina als pitjors anys de la nostra història, els del balafiament, de l’atur, de la corrupció, de les retallades. I no volem tornar arrere sinó mirar cap avant i el Partit Socialista és l’única garantia de mirar cap al futur amb certesa i amb solvència”.

“El futur és Sandra Gómez”

Després de la presentació de les línies mestres del programa, Arcadi España ha pres la paraula per a avalar el treball realitzat per Sandra Gómez a l’Ajuntament de València: “Saps que els veïns no et votaran només pel que has fet a l’Ajuntament sinó també per tot el que faràs. Portaràs les oportunitats de la ciutat a un altre nivell i per això la ciutat vol més Sandra Gómez, perquè València necessita un nou lideratge per al futur i això és el que representes tu”, ha subratllat.

Per part seua, el ministre de Presidència ha defensat el treball dels socialistes tant en el Govern com en la Generalitat i a l’Ajuntament de València de la mà de Sandra Gómez per a continuar millorant la vida de les persones. “En tota Espanya es recorden del model anterior del PP, un model d’especulació i corrupció. Enfront d’aqueix model, l’equip de Sandra Gómez representa el futur i la força que necessita la ciutat. Per això, el 28 de maig Sandra Gómez serà la pròxima alcaldessa de València”, ha finalitzat.