Menú

Sandra Gómez: “València tria entre el passat del PP o el Futur del PSOE”

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha presentat aquest matí el lema de la campanya amb la qual els socialistes lideraran l’Ajuntament el pròxim 28 de maig: Futur. Gómez ha assegurat que les pròximes eleccions municipals, com les de 1979, marcaran la ciutat dels pròxims 20 anys: “I com va fer Ricard Pérez Casado llavors, jo també vull construir un nou inici per a aquesta ciutat”, ha manifestat durant la presentació.

La pròxima alcaldessa de València ha subratllat en la seua intervenció davant els al voltant de 300 persones que han omplit la nau de Zeus en la Marina que el pròxim 28 de maig només hi ha dos camins possibles: “El de l’atur, els barracons, la Fórmula 1, el cas Gürtel, el de Juan Cotino, María José Catalá i Carlos Mazón. És a dir, el camí de la corrupció. I, d’altra banda, el camí de l’ocupació, de Volkswagen, HP, Lufthansa, Siemens, de l’educació i la sanitat públiques. El camí de la majoria, que ens fa progressar. Només hi ha dos camins, dues opcions. El passat o el futur. Jo vull mirar al futur. El futur en aquesta ciutat comença hui i el fa de la mà del partit socialista”, ha emfatitzat Gómez.

La candidata socialista ha destacat el bon moment de la ciutat que, “huit anys després de la fallida i l’abandó en la qual la va deixar el PP, intervinguda pel Ministeri d’Hisenda i que havia d’apagar la meitat dels fanals perquè no es podien pagar les factures, ha passat a ser la ciutat que més ocupació genera, la que té els comptes més sanejats de tota Espanya, la que més inverteix en els seus barris i la que fa feliços als seus veïns i veïnes. Som Capital Verd Europea i Capital del Turisme Intel·ligent”. I tot, ha dit, “ha sigut gràcies a l’esforç col·lectiu de la ciutat, però també, i ho dic amb orgull, al treball dels companys del PSOE des del Govern municipal per a fer una ciutat millor”, ha dit.

“El Partit socialista està darrere dels èxits que han fet que la gent viva millor, que siga més feliç i que estiga orgullosa de la seua ciutat. Vivim un bon moment perquè quan vam governar els socialistes les coses funcionen millor. Però aquesta ciutat pot més. Encara pot fer les coses millor, podem estar millor. L’Ajuntament necessita empenyiment, il·lusió, força i això el podem donar els companys del PSOE. Ha arribat el moment de tancar una etapa i escriure un nou inici. Ha arribat el moment que liderem el pròxim govern de l’Ajuntament de València”, ha destacat davant els aplaudiments del públic.

La candidata socialista ha finalitzat apel·lant a l’oportunitat que s’obri aquest pròxim 28 de maig de la mà dels socialistes: “Tenim una gran oportunitat per a garantir als valencians i valencianes el dret a viure en els seus barris, a ocupacions de qualitat, a fer una ciutat més verda, resilient contra el canvi climàtic, una ciutat més per als vianants amb millor transport públic. I ho aconseguirem”, ha finalitzat.