Menú

Sanjuán: El 28M es triarà entre qui va lluitar contra la corrupció o qui es va iniciar amb els corruptes

El portaveu dels socialistes de la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha advertit hui que “el temps posa a cadascun en el seu lloc” en relació a la sentència que s’ha conegut aquest matí de l’Audiència Províncies de València que ha condemnat a l’exalcalde de Gandia, Arturo Torró, del PP a tres anys i mig de presó per un delicte de malversació en l’adjudicació dels serveis de comunicació audiovisual entre els anys 2012 a 2015 en el consistori, el conegut case Tele7.

Referent a això, ha assenyalat que aquesta és “una nova condemna a la corrupció del Partit Popular” i ha recordat que aquesta causa la va iniciar com a advocada Sandra Gómez, de qui ha assenyalat que també va ser l’advocada del cas Nóos, pel qual va haver de dimitir Alfonso Grau, qui fora la mà dreta de Rita Barberá.

Sanjuán ha manifestat que, a més, aquesta sentència es coneix la mateixa setmana en la qual el Tribunal Suprem ha condemnat “als padrins polítics de María José Catalá per falsejar contractes i enriquir-se amb la utilització de Canal 9 per a l’organització de la Visita del Papa”.

Per tant, ha assegurat que el 28M “els valencians i les valencianes ho tenen molt senzill” perquè “podran elegir entre tindre una alcaldessa que va iniciar la seua candidatura política lluitant contra la corrupció o una persona que va iniciar la seua marxa en política de la mà dels corruptes”.

“L’ADN del PP és la corrupció”, ha apuntat i ha advertit que Catalá és “una alumna avantatjada d’aquella època perquè continuen apareixent informacions sobre presumptes irregularitats en la privatització d’una universitat pública en la qual actualment imparteix classes, però continua ocultant el sou que percep”. A més, ha advertit que la inclusió de Catalá en la llista autonòmica com a número 1 respon al fet que “s’assegura estar aforada per si es complica el Cas Catalá i un sou en el qual refugiar-se quan perda les eleccions el 28M”.