Menú

Sanjuán: “Sánchez reforça a Sandra Gómez com a alcaldessa de València”

El portaveu dels socialistes de la ciutat de València, Borja Sanjuán, ha afirmat que el president del Govern, Pedro Sánchez, “reforça a Sandra Gómez com a alcaldessa de València” i la “situa com el referent municipal de les polítiques de transformació urbana i d’avanç social que el PSOE vol per a totes les seves ciutats”. En aquests termes s’ha pronunciat sobre la convenció municipalista que convertirà València “en la capital del municipalisme espanyol” aquest cap de setmana. 

“Pedro Sánchez ve València per a situar a Sandra Gómez com un referent dels avanços i del futur enfront del passat del Partit Popular i uns candidats que representen la volta de la corrupció a les institucions”, ha afirmat. En aquest sentit, ha advertit que la sentència del Tribunal Suprem “acredita aquella època de corrupció i el desviament de fons a la trama Gürtel durant la visita del Papa a València en 2006”. “Una visita que va girar entorn de Juan Cotino, el padrí polític de María José Catalá”, ha afirmat.

“Està sent una setmana negra per al Partit Popular de la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat i ha apuntat que a la sentència del Suprem “se suma que Alberto Núñez Feijóo ha reconegut obertament que el seu partit no guanyarà les pròximes eleccions autonòmiques i municipals”.

“Ni Feijóo es creu a Mazón i Catalá”, ha postil·lat i ha posat l’accent que els populars “exemplifiquen el passat al qual no vol la Comunitat Valenciana, cap valencià ni valenciana vol tornar al passat de corrupció del Partit Popular”, ha declarat Sanjuán, qui ha recordat que Mazón és el fill polític d’Eduardo Zaplana i María José Catalá, de Juan Cotino.

En canvi, Pedro Sánchez vindrà a València el pròxim cap de setmana per a la clausura de la convenció municipal del Partit Socialista on farà costat expressament a Sandra Gómez com a alcaldessa de la ciutat i a Ximo Puig, perquè revalidi el càrrec de president de la Generalitat.