Menú

La Fundació Esportiva Municipal finalitza les obres de la coberta de la Piscina Font de Sant Lluís

La Fundació Esportiva Municipal (FDM) ha finalitzat esta setmana les obres de la coberta de la Piscina Font de Sant Lluís. Esta intervenció, que ha suposat una inversió de 102.111,23 euros, ha permés reparar la deterioració generada en la coberta metàl·lica per la humitat i el contrast de temperatura que hi ha entre l’interior i l’exterior d’esta instal·lació situada al costat del pavelló municipal conegut popularment com La Fonteta, en Quatre Carreres.

El regidor d’Esports, Javier Mateo, ha destacat que “esta nova actuació en la Piscina Font de Sant Lluís se suma a les ja realitzades i a la qual estan en desenvolupament en diferents instal·lacions municipals”. “En este mandat, any rere any, s’ha anat incrementant el pressupost tant al manteniment ordinari com a millores i actualitzacions en les diferents instal·lacions esportives municipals per a consolidar la pràctica esportiva en els nostres barris”, ha afegit.

D’altra banda, el responsable de l’esport municipal ha anunciat que “a esta intervenció cal sumar un nou projecte de més de 200.000 euros que està en fase de redacció per a diferents millores en vestuaris, accessos i equipament per a dotar a la Fonteta, un dels poliesportius més emblemàtics i amb major afluència de la ciutat, de majors recursos”.

En esta reforma s’ha aplicat un tractament anticorrosiu i una protecció enfront de la humitat sobre l’estructura metàl·lica de la piscina de la Font de Sant Lluís. Concretament, s’ha optat per aplicar una pintura específica per a ambients humits agressius com els que es deriven del vapor d’aigua. I a més d’esta actuació sobre la coberta, s’han millorat les fusteries exteriors, substituint els policarbonats, així com la realització d’un repàs generalitzat i la corresponent neteja de vidrieres.

Javier Mateo ha indicat que amb on la finalització d’estes actuacions, els usuaris poden recuperar l’activitat amb normalitat en la piscina de Font de Sant Lluís que, gestionada per la FDM, compta amb una superfície de 2.400 metres quadrats. “Les instal·lacions són aptes per a la pràctica d’activitats aquàtiques, així com d’altres esports, per la qual cosa disposen d’una piscina d’entrenament, una piscina d’ensenyament i una sala de gimnàstica artística”, ha recordat l’edil.