Menú

Sandra Gómez retrau “els besos i abraçades” del PP amb investigats per delictes d’odi

La vicealcaldessa i candidata socialista a l’Alcaldia de València, Sandra Gómez, ha criticat la “complicitat i confabule” dels candidats del PP a la Generalitat i a l’Ajuntament amb els representants “de la pitjor cara del feixisme” a Espanya com el policia investigat per la Fiscalia per delictes d’odi, Ricardo Ferris, i els condemnats per propagar faules de l’extrema dreta com Javier Negre i Cristina Seguí. “Em sembla molt decebedor que els candidats de la Generalitat Valenciana i a l’Ajuntament de València estigueren de besos i abraçades de persones com per exemple, el policia que va ser expulsat del Cos de la Policia Nacional per fer declaracions racistes, xenòfobes i masclistes, per negar la violència de gènere i per dir que les persones que venen ací a la nostra ciutat són uns delinqüents”, ha manifestat la candidata socialista durant la visita a Montolivet amb l’espai ‘De tu a tu amb Sandra Gómez’ en la qual ha atés desenes de veïns del barri i on ha estat acompanyada per la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.

Gómez ha recordat que les declaracions d’aquest ex policia “li han merescut que la Fiscalia li òbriga diligències per delictes d’odi i, sincerament, crec que aquesta ciutat no es mereix a una persona a una alcaldessa que aconseguisca part del seu equip i que es relaciona amb una persona que hui dia està investigada per la pròpia Fiscalia per delictes d’odi. Aquesta és una ciutat oberta diversa, una ciutat en la qual és igual ser valencià o valenciana de naixement o per haver decidit fer ací el teu projecte de vida. Aquest Partit Popular l’única cosa que demostra és que és pitjor que alguns dirigents de Vox”, ha continuat la vicealcaldessa.

Per a Gómez, és “absolutament condemnable” que els nostres dirigents dirigents de partits que volen o diuen ser moderats es relacionen amb la pitjor cara que té l’extrema dreta i del feixisme en aquest país com són Cristina Seguí o Javier Negre, condemnats en casos d’abusos, de coaccions i per amenaces fins i tot a menors”, ha dit.

La vicealcaldessa també ha valorat les últimes notícies publicades sobre la “ruïnosa” venda per part de la portaveu del PP quan era consellera de la universitat que li ha contractat. “Les notícies que hem tingut respecte a la venda que va fer la candidata hui a l’Ajuntament de València del PP, que va ser consellera de Cultura amb els governs del Partit Popular, la qual cosa venen a demostrar és que el vell PP vol tornar a l’Ajuntament de València. Estem veient com es va malvendre als amics del Partit Popular els nostres recursos públics a un cost sis vegades inferior al que havíem aportat tots els valencians i valencianes en la seua constitució. El que ve a demostrar és que hem de mantindre ben allunyades a totes aqueixes persones del pressupost de l’Ajuntament de València perquè tornaran a arruïnar i sobretot a malvendre serveis públics tan importants com l’educació o la sanitat, quan la van privatitzar, pervertint els nostres serveis públics per a beneficiar als de sempre”, ha subratllat.

Per part seua, la ministra de Ciència i Innovació, que ha atés amb la candidata als veïns de Montolivet, ha donat el seu suport a la candidatura de Sandra Gómez. “És una política de raça, una dona jove, però amb moltíssima experiència, una dona que ha lluitat contra la corrupció des de dins i des de fora, quan encara no tenia cap responsabilitat. Una dona que governa amb transparència, una dona que li ha plantat cara als poderosos i tothom ho hem vist, precisament, per a afavorir a la majoria social de la gent d’arrels senzilles com és la majoria social i que per tant representa el que necessita València per al futur. La veritat és que amb aquesta sessió que estem tenint de converses amb la ciutadania, m’estic donant compte que efectivament Sandra connecta amb el sentir i amb les necessitats de la ciutat de València i és, sens dubte, la millor candidata”, ha finalitzat.