Menú

Envelliment Actiu i Bombers encetan una campanya contra els incendis als domicilis de les persones majors

Sandra Gómez: "Més de 90 dels 204 morts a Espanya per inhalació de fum en un incendi en la llar són persones majors"

Les Regidories d’Envelliment Actiu i Protecció Ciutadana enceten una campanya conjunta per sensibilitzar i informar les persones majors sobre la prevenció d’incendis als domicilis particulars. En paral·lel, instal·larà gratuïtament als habitatges de les persones més vulnerables de la ciutat 600 detectors de fum. La vicealcaldessa i regidora d’Envelliment Actiu, Sandra Gómez, ha explicat que “vora la meitat de les víctimes d’incendis són majors de 65 anys i esta és una qüestió que, a nosaltres, òbviament, ens preocupa perquè tenim una població especialment vulnerable a este tipus d’accidents que s’hi poden produir a la llar”.