Menú

Urbanisme posa en marxa una nova campanya de reasfaltat que actuarà en quasi 80.000 metres quadrats abans de final d’any

Sandra Gómez: “Actuem per a millorar la seguretat dels carrers de 17 districtes de la ciutat, reasfaltant trams en 28 barris”

L’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament actua als carrers d’un total de 28 barris, per a realitzar labors de manteniment i reasfaltat. En total, es reasfaltaran un total de quasi 80.000 metres quadrats abans que acabe l’any, actuant en 17 districtes, dels 19 que componen la ciutat de València. “Amb aquestes accions de manteniment volem actuar directament als carrers més transitats de la nostra ciutat, que pateixen més el flux del trànsit rodat.

Amb això, està previst que s’actue pràcticament en tots els districtes, per a millorar la seguretat viària i garantir una circulació segura als veïns i veïnes”, ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

L’àrea d’urbanisme de l’ajuntament continua amb les labors de manteniment en els diferents barris de la ciutat per a actuar en els trams de calçada que a causa del pas del temps i al seu ús continuat puguen haver patit alguna deterioració. Les tasques a realitzar impliquen canvis de materials, reposicions i fresat de l’asfalt amb l’objectiu de renovar les calçades i trams que requereixen de treballs de manteniment per a millorar i garantir la seguretat viària.

Entre les zones amb més metres quadrats d’actuacions, cal destacar diverses vies com Hernández Lázaro, Maestro Rodrigo, Vall de la Ballestera, la glorieta de Pío Baroja i la rampa del túnel de nou Centre, en el districte de Campanar, que entre les seues actuacions suma 24.195 metres quadrats. A més, destaquen els districtes de Patraix amb 18.858 metres quadrats i l’avinguda Tres Creus en l’Olivereta, amb 6.916 metres quadrats. Dins d’aquests districtes, els barris que sumen més superfície d’actuació són Sant Pau, Vara de Quart, Campanar i Benimaclet. Ja s’han iniciat els treballs d’asfaltat al carrer Pobla Llarga, en el barri de Benimaclet.