Menú

Deu nous locals de la Comunitat Valenciana reben el ‘Cacau d’Or’

Emiliano García: “La gala reconeix l'aposta de l'hostaleria valenciana per a posar en valor l’esmorzar, una experiència gastronòmica amb producte autòcton”

La huitena edició dels Premis Cacau D’*Or ha distingit als millors esmorzars de la Comunitat Valenciana, sumant 10 nous noms al llistat dels locals on es practica aquesta tradició gastronòmica de manera més genuïna i amb una millor oferta gastronòmica. Durant la inauguració de la Gala, el regidor de Turisme i Internacionalització de l’Ajuntament de València, Emiliano García, ha destacat “la inqüestionable aposta que l’hostaleria valenciana està realitzant per a posar en valor l’*esmorzar, convertint-ho en una autèntica experiència gastronòmica. A l’excel·lent producte autòcton i les receptes tradicionals se suma molta creativitat i ganes d’innovar amb l’únic objectiu que gaudisquen i compartisquen aquest moment, cada vegada més, tant els residents com els visitants”.