Menú

Els socialistes emplacen a Catalá al fet que siga valent i presidisca la Junta de Desguàs de L’Albufera

La regidora del Grup Municipal Socialista Elisa *Valía ha emplaçat a María José Catalá al fet que es pose al capdavant de la Junta de Desguàs l’Albufera i s’aplique a si mateixa les mateixes paraules que va tindre per a l’anterior corporació quan va considerar “un acte de covardia que cap membre del Rialto assumira aquesta presidència”.

Valía ha advertit que ja ha passat un any de Govern i ni Catalá ni el regidor negacionista de Vox en qui va delegar la gestió de Devesa-Albufera, José Gosálbez, “han fet cap pas per a demostrar que no són uns covards, d’acord amb les seues pròpies paraules”. És més, l’edil socialista ha lamentat que el regidor de Vox a “arremetera contra el treball dels arrossers”.

“El que ha de fer és ser coherents amb el que defensaven en l’oposició i assumir la seua responsabilitat com a gestors al capdavant la Junta de Desguàs”, ha exposat i ha advertit que escoltant tant a María José Catalá com a Carlos Mazón en matèria de gestió dels recursos hídrics, especialment l’Albufera, davant la sequera.

L’edil socialista ha afirmat que “ningú diria que són els màxims responsables dels governs de València i de la Generalitat Valenciana” i ha titllat de “sorprenent” la capacitat que “demostren per a desentendre’s dels problemes intentant fer-nos creure que ells mai tenen la responsabilitat de res”.

Així, ha emplaçat a Catalá a “assumir la presidència de la Junta de Desguàs i potser així es motiva per a posar-se ja a treballar per l’Albufera en lloc d’anar buscant sempre a qui dir-li que faça les coses” i ha reiterat que “encara no se sap res sobre les mesures que prendrà l’Ajuntament de València per a pal·liar els efectes de la sequera”.