Menú

El PP humilia a Catalá en Les Corts votant en contra de la Capital Verda

  • Borja Sanjuán adverteix que María José Catalá és incapaç d’aconseguir que el seu grup done suport al reconeixement a València i s’amaga per a no votar

  • Els socialistes lamenten la sobreactuació de Catalá contra el Govern d’Espanya que l’únic que fa costat a València

El regidor del grup municipal socialista Borja Sanjuán ha titllat de “humiliació” a María José Catalá el vot en contra del PP i Vox al fet que la Generalitat Valenciana se sume al suport del Govern d’Espanya a la Capitalitat de Verda Europea. “Una vegada més Catalá és humiliada pel seu partit i és incapaç d’exercir d’alcaldessa de València abans que de diputada del PP”, ha apuntat.

Sanjuán ha advertit que Catalá “s’ha amagat” per a no votar en contra de les seues ciutat en lloc de “enfrontar-se al PP i aconseguir que el seu partit donara suport a la declaració de suport a València”. En la seua opinió, “ha deixat clar que l’escó de Les Corts només és una excusa per a estar aforada”.

“Després de la sobreactuación d’ahir, Catalá hui ha quedat en ridícul en Les Corts perquè ha sigut humiliada pel Partit Popular en votar en contra que la Generalitat done suport a la Capital Verda Europea de València”, ha reiterat i ha enlletgit a Catalá que “no hi ha tingut ni el valor de votar”.

Sanjuán ha criticat que fora “allí present i no haja emés el seu vot”. Així, ha ressaltat que Catalá “s’ha negat a defensar la ciutat enfront del menyspreu del PP i no ha aconseguit que el PP la secundara però, sobretot, ha demostrat és que la seua actitud cap a la Capital Verda és exclusivament pur *postureo contra el Govern”.

Per al regidor socialista, “Catalá sobreactúa contra l’únic Govern que fa costat a València mentre ella va revertint totes aquelles obres i projectes de conversió en zona de vianants que ens van convertir en Capital Verda Europea”. Referent a això, ha recordat que en l’acord que es va aprovar en la comissió del Congrés inclou mantindre els compromisos amb el compliment d’aquests projectes, juntament amb els incentius fiscals.