Menú

Catalá ha de cessar l’alcaldessa del Palmar per l’ús partidista de la megafonia municipal

Borja Sanjuán denuncia que el PP fa un bàndol al poble de València per a fer propaganda del partit

El portaveu adjunt dels socialistes a l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán, ha reclamat a María José Catalá el cessament immediat de l’alcaldessa pedània del Palmar per l’ús partidista de la megafonia municipal amb un bàndol en el qual s’agraïa el suport al Partit Popular.

“Tots heu pogut veure un vídeo on l’alcaldia pedània del Palmar, utilitzant recursos públics, agraïa el vot al Partit Popular als veïns i veïnes d’aquest poble de la ciutat. Soc el primer a pensar que és ridícul, de fet tots sabem que és ridícul. Però al final, per riure’ns del ridícul i deixar passar el ridícul acabarem normalitzant els fets greus”, ha manifestat.

Per això, ha continuat, “crec que María José Catalá hauria de cessar amb caràcter urgent a l’alcaldessa pedània del Palmar per fer ús dels recursos públics del poble per a fer propaganda del seu partit. Perquè si al final riem d’aquesta ridiculesa i no actuem amb contundència i celeritat, acabarem per assumir una altra vegada el que van pretendre fer durant 20 anys: assimilar que les institucions tenen nom i cognoms, que formen part d’un partit i que les poden utilitzar al seu antull”, ha incidit.

Sanjuán ha assenyalat que aquesta “anècdota” no és un fet aïllat, ja que des que va arribar Catalá a l’Ajuntament “s’estan repetint actituds partidistes, de falta de transparència i de falta de respecte a la mínima normalitat democràtica. I és que aquestes anècdotes juntes demostren una manera de ser i una manera de fer que crec que hauríem de tallar d’arrel ara que som a temps”.

Curs de maquillatge en l’Orgull

En aquest sentit, sobre els “tics” del govern de Catalá, el portaveu adjunt dels socialistes ha criticat també el nul respecte pel col•lectiu LGTBI que ha tornat a demostrar el PP després que des de l’alcaldia pedània de Castellar s’estiguen promocionant un curs de maquillatge com a part dels actes organitzats per l’Ajuntament en el marc de l’Orgull.

“No solament aquest Ajuntament és incapaç de deixar als col•lectius LGTBI que organitzen la seua festa reivindicativa i els tracte d’usurpar la visibilitat que es mereixen sinó que, a més, evidència que no té ni un mínim de sentit comú en confondre un curs de maquillatge amb una activitat dirigida al col•lectiu LGTBI. És vergonyós”, ha finalitzat.