Menú

Catalá i Mazón bloquegen l’ampliació del centre de salut de Benimàmet

  • Els socialistes denuncien que el Consell està paralitzant el projecte i castigant els veïns i veïnes del poble

  • Melgares: “No sols han postergat la redacció del projecte sinó que han retardat fins a 2027 les obres del centre”

El grup municipal socialista ha denunciat la paralització del projecte del Centre de Salut de Benimàmet per part dels governs de María José Catalá i de Carlos Mazón. Així ho han manifestat la regidora Nuria Llopis i el president dels socialistes a Benimàmet i ex alcalde pedani, José Melgares, després que l’administració del PP haja posposat fins a, com prompte, 2027 l’execució del projecte que va deixar projectat i pressupostat l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes.

El govern de PP i Vox està castigant els veïns i veïnes de Benimàmet i Beniferri perquè estan dilatant una obra que estava prevista i amb dotació pressupostària. Per culpa de Catalá i de Mazón, els residents haurem d’esperar anys per a poder gaudir d’unes instal•lacions en condicions i que estiguen a l’altura del poble de Benimàmet”, ha destacat Melgares.

El president de l’agrupació socialista ha recordat que el PP va paralitzar la redacció del projecte que havia deixat en marxa l’anterior govern i a l’octubre de 2023, de fet, van aprovar una moratòria de 24 mesos per al lliurament del document definitiu.

En el mateix sentit, ha explicat, el govern de Mazón va reajustar els pressupostos per a continuar postergant les obres i no complir la previsió que les obres finalitzaren en 2025 com havia planificat l’anterior govern progressista. “S’han modificat les anualitats, que ara no permetran que la construcció acabe l’any vinent sinó que els veïns i veïnes de Benimàmet hauran d’esperar, com a mínim, tres anys més si el procés no pateix un nou retard perquè s’han consignat pràcticament la meitat del cost de l’obra per a 2026”, ha apuntat Melgares.

O el PP desconeix la situació del centre de salut del nostre poble o el que està fent és castigar els veïns i veïnes, que no podem esperar més temps perquè el centre actual no compleix amb les condicions que es mereixen els nostres residents. Per culpa de Mazón i de Catalá i del seu capritx d’aprofitar-se políticament de la inauguració del centre de cara a les pròximes eleccions de 2027, els veïns i veïnes del poble de Benimàmet hauran de patir les estretors actuals”, ha subratllat.