Menú

Els socialistes exigeixen a Catalá a baixar les terrasses de la superilla de la Petxina a la calçada

La regidora socialista María Pérez ha exigit al govern de María José Catalá que ordene baixar les terrasses de la superilla de la Petxina a l’espai per als vianants recuperat en la calçada com ja va fer el govern progressista en la plaça de Pintor Segrelles “per a evitar que els cotxes continuen aparcant en zona per als vianants”.

“Els veïns de la Petxina porten mesos reclamant a la senyora Catalá que es respecte l’espai per als vianants que es va recuperar en la superilla, que es respecte impedint als cotxes aparcar en aquesta zona i que es respecte també baixant les terrasses a les zones que es van recuperar, tal com estava previst, alliberant així les voreres perquè siguen exclusives per als vianants”, ha recordat la regidora socialista.

No obstant això, aquesta reclamació veïnal ha sigut desatesa pel govern municipal amb l’excusa que ha de ser una decisió voluntària dels propis establiments. No obstant això, Pérez ha apuntat que quan es va recuperar espai per als vianants en la plaça de Pintor Segrelles “va ser el propi Ajuntament el que, amb un estudi, el que va determinar i va decidir on havien de situar-se les terrasses i posteriorment el va notificar als propietaris”.

Per això, ha acusat a Catalá de “preferir que les terrasses ocupen l’espai per als vianants de les voreres en lloc d’ocupar l’espai que estan ocupant ara mateix els cotxes amb el beneplàcit d’aquest govern. Perquè Catalá prefereix cotxes mal aparcats a tindre les voreres lliures d’obstacles”.

En aquest sentit, ha ressenyat l’interés del PP en què la superilla de la Petxina siga un fracàs. “Catalá no vol que aquest espai per als vianants siga un èxit com ara i que els veïns i veïnes puguen gaudir-lo sense obstacles. Si no es té interés a mantindre la Petxina com una zona per als vianants és perquè per a Catalá quant pitjor en la superilla, millor per a poder justificar en el futur la seua eliminació. Per això, no actua contra el mal estacionament i deixa que els cotxes envaïsquen tot l’espai per als vianants”, ha finalitzat.