Menú

Sanjuán: No és casualitat que ahir Catalá no exigira garanties ni condicions a Lim

El regidor socialista Borja Sanjuán ha titllat de “molta casualitat” que el dia després que el Partit Popular votara en contra d’establir obligacions i demanar garanties econòmiques a Peter Lim perquè no poguera vendre els terrenys del nou i el vell estadi del València anuncie que ja té un comprador.

“Quina casualitat que el Partit Popular ahir evitarà que es posaren condicions i el dia després anuncie el negoci”, ha afirmat i ha exigit a Catalá que “si tenen un pla que l’explique i si el que estan fent és regalar-li diners dels valencians i valencianes a Peter Lim que ho expliquen també”.

Sanjuán ha qualificat de “indecent” el que va ocórrer ahir a l’Ajuntament de València quan PP i Vox van votar en contra de la moció dels socialistes. “Vam dir que estàvem davant la foto de la vergonya i hui ens desdejunem amb què hi havia un acord per a vendre alguns dels terrenys que volíem condicionar a exigir-li garanties a Peter *Lim”, ha denunciat.

Així, l’edil socialista ha recordat que el PP “va ser qui va fer l’operació urbanística per a beneficiar a Peter Lim i que és el mateix PP el que hui enganya l’afició i no espera ni 24 hores per a demostrar per a qui està treballant i no és ni per a la ciutat, ni per a l’afició”.

Ahir, ha recordat que Catalá “va perdre l’oportunitat històrica per a plantar-se davant de Peter Lim i exigir-li que complira amb tots els seus compromisos i impedir que enriquira a costa de la ciutat”. “No sols va rebutjar la moció sinó que no va presentar cap proposta alternativa i hui ja sabem per què”, ha conclòs.

En concret, PP i Vox van rebutjar la moció impulsada pels socialistes per a aprovar les fitxes urbanístiques condicionades al conveni amb els requisits per a poder disposar de les plusvàlues així com un aval previ a l’obtenció de qualsevol aprofitament urbanístic”.