Menú

Catalá ha posat gestionar L’Albufera a un negacionista del canvi climàtic

  • Sandra Gómez adverteix que Catalá necessita generar polèmiques per a tapar que el PP no té a ningú que represente ni defense els interessos de València

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Gómez, ha recordat que María José Catalá ha posat al capdavant de la gestió de L’Albufera “a un negacionista del canvi climàtic” i ha lamentat que el PP “es torne a interessar per l’Albufera quan entrem en campanya”. “València no ha tingut una representació a Europa per part del PP ni la tindrà en el pròxima legislatura i necessiten inventar-se una polèmica”, ha lamentat davant els mitjans de comunicació després de la roda de premsa convocada per a presentar la moció que la seua formació defensarà en el pròxim ple sobre el València CF.

“La realitat és que per part del PP no hem tingut una representació valenciana, ni la tindrem clara en el següent mandat i per això s’inventen una polèmica”, ha afirmat i davant eixa situació li vull preguntar a María José Catalá si pot dir-li als valencians i valencianes quina mesura o quina acció ha pres ella per l’Albufera”.

Així ha recordat que van ser “els governs socialistes els que van protegir el Parc Natural mentre que amb l’actual diputat europeu del PP valencià, Esteban González Pons, es va posar damunt de la taula construir una urbanització al parc natural L’Albufera”.

Gómez ha apuntat que “l’única cosa” que ha fet Catalá des de l’Alcaldia és “posar al capdavant de la gestió de l’Albufera a un negacionista del canvi climàtic que va meréixer la reprovació de la Comissió Europea”. Per tant, ha advertit que Catalá “el que hauria de fer és callar per vergonya”. “Només hem rebut una carta de la Comissió Europea i ha sigut per a reprovar a un govern que nega el canvi climàtic en una conferència d’aiguamolls i davant experts internacionals, en el marc de la Capital Verda Europea”.

La portaveu socialista ha plantejat “com pot defensar María José Catalá un espai natural com és el de l’Albufera, mentre manté a un negacionista del canvi climàtic al qual no cessa de les seues competències perquè està molt còmoda amb eixe discurs i necessita els vots de Vox per a mantindre el seu govern”. “Així que credibilitat en aquest cas, cap”, ha conclòs.