Menú

Sanjuan adverteix que el Govern ultra de Catalá continua retallant inversions a les famílies treballadores

El portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de València Borja Sanjuan ha advertit de “que l’estafa fiscal” de María José Catalá amb la qual “va baixar imposats als rics a través del rebut de l’IBI ja s’està traduint en retallades de les inversions per als barris”.

En aquests termes s’ha pronunciat sobre l’estat d’execució que revela que “el Govern ultra de Catalá ha adjudicat 41 milions d’euros menys que els adjudicats en la mateixa data del passat any, pel Govern progressista”. “A María José Catalá no li ixen els comptes pels 70 milions d’euros que ha perdonat pràcticament a les rendes més altes i per a quadrar el pressupost ha de retallar a les famílies treballadores”, ha denunciat.

Així, ha insistit que “el regal fiscal a les rendes més altes ja s’està traduint en retallades en les inversions d’enguany amb 41 milions d’euros menys adjudicats”. Ha posat l’accent que “per la condonació de desenes de milers d’euros als quals més tenen en aquesta ciutat, els barris de València compten amb 41 milions d’euros menys en inversions”.

Sanjuan ha assenyalat que “#ací és on es marquen les prioritats i Catalá ha deixat bé, clar que està disposat al fet que tots paguen les retallades a costa que un s’estalvien els impostos.

A més, recordat que Catalá “ha heretat l’Ajuntament més sanejat d’Espanya, segons el propi Banc d’Espanya, amb el major volum d’inversions, amb xifres rècord d’ocupació enfront del que trobem nosaltres: un ajuntament intervingut per Montoro que no tenia diners ni per a pagar les factures de la llum i amb els calaixos plens de factures”.