Menú

Catalá manté el seu atac als col·lectius LGTBI i descarta sumar-se a l’Orgull

La regidora socialista Nuria Llopis ha denunciat que el govern de María José Catalá segueix sense demanar perdó a les entitats i col·lectius LGTBI i manté en marxa la contraprogramació del dia de l’Orgull a esquena del moviment. L’edil s’ha manifestat en aquests termes després de presentar una moció a la comissió d’Igualtat perquè l’ajuntament rectificara i cedira el protagonisme als col·lectius LGTBI.

“Hui hem presentat una moció a la comissió amb una intenció molt clara i era intentar que aquest govern de María José Catalá recapacitara respecte a la contraprogramació del dia de l’Orgull i se sumara a la manifestació que organitza el col·lectiu el dia 28. Però han deixat passar aquesta nova oportunitat per a continuar col·locant-se en contra del moviment”, ha indicat Llopis.

Per a la regidora socialista, “són els col·lectius i solo els col·lectius els responsables i protagonistes d’aquest dia reivindicatiu. I, lluny d’acceptar aquesta petició, la regidora d’Igualtat ha reaccionat victimitzant-se. Però li recordem a la regidora i al govern que, per primera vegada en la història d’aquesta ciutat, l’Ajuntament organitza la festa de l’orgull contraprogramant a les entitats. Les víctimes són elles”, ha destacat.

Llopis ha considerat greu la deriva d’aquest govern marginant i atacant frontalment al col·lectiu i a les associacions que han combatut per la igualtat i la diversitat durant molts anys. “El que està fent aquest ajuntament amb el PP i Vox és #greu i demostra el poc interés d’aquest govern municipal a treballar no sols de la mà del col·lectiu sinó per a desenvolupar polítiques LGTBI que aconseguisquen avançar cada dia més en la diversitat”, ha finalitzat.