Menú

Catalá obliga les persones majors a inscriure’s en línia en les activitats

La regidora del grup municipal socialista Maite Ibáñez ha denunciat que María José Catalá porta “un any sense convocar l’assemblea de persones majors, mentre retalla les polítiques d’envelliment active posant traves a la seua participació en les activitats”.

Ibáñez ha denunciat que Catalá “ja està començant a retallar en polítiques d’envelliment actiu posant traves als majors per a inscriure’s en les activitats que realitzen els centres prioritzant la inscripció digital per damunt de la presencial”.

Ha lamentat que això s’està duent a terme “sabent que existeix aquesta bretxa digital i que, en conseqüència, amb aquest sistema s’escriuran menys persones majors”. En la seua opinió, es tracta de “una estratègia clara dirigida a construir un argument per a retallar en polítiques públiques dirigides a les persones majors”.

Per això, ha anunciat que els socialistes exigeixen al govern de Catalá “en primer lloc, que amplie el termini d’inscripció que ja començarà amb retard el dia 17 de juny i, en segon lloc, que convoque immediatament una Assemblea de Presidents i presidentes i al Consell Municipal de Majors que encara no ha convocat”.

“És una vergonya que es funcione d’esquena a les persones majors i li exigim que garantisca que ningú es quede sense inscriure’s, facilitant la inscripció presencial des dels centres de majors i també des del servei d’envelliment actiu”, ha reclamat Maite Ibáñez qui ha emplaçat a PP i Vox “a deixar de prendre decisions unilaterals que esborren una part de la població.