Menú

Catalá abandona als veïns de la Creu Coberta en una nova nit d’altercats i botelló incontrolat

El portaveu adjunt del Grup Municipal socialista Borja Sanjuán ha denunciat l’abandó per part del govern de María José Catalá als veïns i veïnes de la Creu Coberta. “Una nit més, els veïns del barri estan desesperats davant la inacció d’aquest govern per solucionar els problemes de soroll, botelló i altercats”. Així s’ha pronunciat Sanjuán qui ha assenyalat que “Catalá és incapaç d’atallar els problemes de convivència que s’estan disparant en tots els barris de la ciutat”.

“Hem conegut que una nit més els problemes de soroll i convivència han deixat tota la nit en blanc als veïns i veïnes de la Creu Coberta i María José Catalá es desentén”, ha afirmat Sanjuán al mateix temps que ha denunciat que “els veïns no poden suportar aquesta situació mentre telefonen reiteradament a la Policia Local i no els agafen el telèfon, ni acudeix ningú”.

El regidor socialista ha criticat que Catalá mentisca de manera reiterada a uns veïns que estan desesperats amb la situació que viu cada nit el barri. “La senyora Catalá es va comprometre a posar policies de manera permanent i fixa a les nits en la Creu Coberta i ha incomplit la seua promesa”.

Davant aquesta actitud passiva del govern de Catalá, ha afegit, “exigim que el regidor de Policia Local es reunisca de manera urgent amb els veïns i veïnes i adopte mesures per a posar fi a aquesta situació”. En eixe sentit, Sanjuán ha recordat que “Catalá va crear recentment la unitat USAP de la Policia Local amb l’objectiu de combatre el botelló i les batusses i això és precisament el que succeeix cada cap de setmana en la Creu Coberta i el govern municipal segueix sense donar resposta”.

L’edil socialista ha instat a Catalá “que done la cara i acabe d’una vegada per sempre amb aquests problemes de convivència i soroll”. “No pot ser que València estiga sense regidor de Policia Local. Si hi ha regidor, que exercisca, i si no té, que ho pose”, ha finalitzat.