Menú

Catalá menysprea als veïns de La Petxina que demanaven protegir les zones per als vianants

  • María Pérez lamenta la hipocresia de Catalá que demana celeritat per a fer efectiva la declaració de la Capital Verda mentre desmantella els projectes

  • Els socialistes adverteixen que el PP va aprovar a Madrid el mateix text que Catalá va rebutjar a València per a evitar comprometre’s amb el desenvolupament dels projectes

La regidora del grup municipal socialista María Pérez ha advertit que María José Catalá “menysprea als veïns i veïnes que demanaven protegir les zones per als vianants i crear aparcament per a residents a l’entorn de La Petxina” i ha anunciat que posarà en coneixement d’Europa i del Govern d’Espanya la reversió perquè es tracta d’un projecte que va rebre fons Next Generation.

Igualment, la regidora socialista ha anunciat que la seua formació presentarà una moció perquè l’Ajuntament cree una zona d’aparcament residencial, tal com demanaven els veïns i veïnes.

“Quina desafortunada coincidència que el mateix dia que en el Congrés dels Diputats del Partit Popular i el Partit Socialista acorden que Capital Verd siga declarada esdeveniments excepcional d’interés públic i es mantinga el compromís de seguir amb totes les actuacions Catalá decidisca iniciar el desmantellament de la supermanzana”, ha lamentat.

En aquesta línia ha titllat de “hipòcrita” les declaracions de Catalá en la qual urgeix al fet que siga efectiva la declaració aprovada ahir mentre desmantella els projectes o els guarda en un calaix”. “La capital verda és molt més que desgravacions fiscals i el PP oblida que es va comprometre a complir uns compromisos que ara Catalá ignora”, ha denunciat.