Menú

Gómez: “Els socialistes som l’única alternativa al govern ultra de Catalá”

La portaveu socialista i eurodiputada electa, Sandra Gómez, ha realitzat una lectura “molt positiva” del resultat de les eleccions europees a la ciutat de València on el Partit Socialista ha sumat suports respecte a les eleccions municipals de fa un any. “Som l’única força de la ciutat que creix i ho fem amb força, qualitativament, sumant, 10 punts, la qual cosa ens consolida i ens referencia com l’alternativa al govern ultra de la senyora Catalá conformat pel Partit Popular i Vox”, ha reivindicat.

Gómez ha incidit que, amb aquests resultats, “el Partit Socialista té una base sòlida amb la qual treballar els pròxims tres anys per a plantar cara, guanyar l’Alcaldia i ésser la força de referència progressista de tots els valencians i valencianes”.

“Aquestes eleccions han sigut una prova incontestable que hem fet un primer pas molt important per a guanyar l’Alcaldia dins de tres anys perquè ens hem referenciat i consolidat com l’alternativa clara al govern de Catalá de les retallades, de la contaminació i de la paràlisi. Catalá està estancada i no suma cap efecte alcaldia al resultat del PP”, ha manifestat.

En aquest sentit, ha fet una crida a continuar treballant perquè el Partit Socialista es consolide com a força política líder de la ciutat en els pròxims tres anys. “Podem dir amb orgull que hem augmentat la confiança dels valencians i valencianes tant en l’ultime any com respecte a les últimes eleccions europees fa cinc anys. Per això, podem mirar al futur amb optimisme perquè, si continuem treballant i fent les coses bé com fins ara, el futur serà indubtablement del Partit Socialista”, ha subratllat.

L’eurodiputada electa ha fet també referència a l’augment del suport al Partit Socialista a la ciutat de València amb la referència de les passades eleccions europees. Gómez ha assenyalat que els socialistes han sumat un punt respecte a una de les eleccions de fa cinc anys, on es van aconseguir ja uns resultats històrics.

“Si fem també la lectura amb respecte fa 5 anys, on el Partit Socialista va traure un dels seus millors resultats en tota Espanya, veiem com a la ciutat de València augmentem també eixa confiança rebuda en les europees amb respecte fa 5 anys mentre en la resta d’Espanya els resultats han oscil•lat i fins i tot descendit”, ha indicat per a afirmar amb rotunditat la seua confiança que “el futur torne a ser liderat pel Partit Socialista”.