Menú

Els socialistes estudien impugnar el procés per a triar al coordinador general de JCF

  • Nuria Llopis revela que un dels candidats hauria tingut accés a la informació sobre les altres candidatures i ho hauria estat difonent

 La regidora del Grup Municipal Socialista Nuria Llopis ha anunciat que la seua formació estudia impugnar el procés per a triar al coordinador general de Junta Central Fallera les bases de la qual preveuen la selecció un perfil com a personal directiu professional i amb una retribució anual de 70.778,24€ euros.

Ha reconegut tindre “seriosos dubtes sobre la transparència del procés” després de “tindre coneixement que una de les persones que es perfilen com a candidates hauria estat difonent la identitat de les altres candidatures, de manera que podria haver tingut accés informació privilegiada que li beneficiaria”.

Davant aquesta situació, ha explicat que el Grup Socialista està valorant “impugnar el procés de selecció del lloc del secretari general de Junta Central Fallera”. “És inadmissible que un dels candidats a faig pogut tindre accés a una informació confidencial, que forma part d’un procés, i això clarament altera el procés perquè hi ha una persona candidata que compta amb una informació privilegiada”.