Menú

Catalá i Mazón inaguran els centres de salut de Puig mentre paralitzen Benimàmet i Serpis

  • Sanjuán reivindica el llegat de Ximo Puig i adverteix que quan se’ls acaben les obres dels socialistes Catalá i Mazón no tindran res a inaugurar

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha advertit que María José Catalá i Carlos Mazón es van trobar preparat el centre de salut de Malilla però “no han sigut capaces ni de inaugurar-lo a temps, que era l’única cosa que havien de fer”. “En canvi, dos centres de salut sobre els quals haurien d’estar treballant els mantenen paralitzats”, en referència a Benimàmet i el carrer Serpis.

En aquests termes ha valorat la visita de Catalá i Mazón al nou centre de salut que el expresident de la Generalitat, Ximo Puig, va deixar en marxa per a millorar “l’atenció sanitària a 40.000 antigues instal•lacions” amb la qual donava resposta a “una reivindicació històrica”.

“Hui el Partit Popular inaugurarà quasi amb un any de retard el centre de salut de Malilla que els socialistes li deixem com a herència a aquesta ciutat i després que el Partit Popular ignorara aquest barri durant més de dues dècades”, ha manifestat i ha plantejat “què faran Catalá i Mazón quan se li acaben els projectes del Partit Socialista”.

Sanjuán ha remarcat que els populars “van inaugurant projectes heretats mentre que quan governàvem els socialistes s’obrien nous centres de salut a la ciutat de València”. “Ara solament s’obrin els que deixem ja llestos però amb un any de retard”, ha apuntat. En aquesta línia ha advertit que els que depenen del PP estan paralitzats i ha precisat que es tracta dels centres de Benimàmet on han posposat fins a, com prompte, 2027 l’execució del projecte que va deixar projectat i pressupostat l’anterior govern progressista de la mà dels socialistes.

En la mateixa situació estaria la construcció del nou centre de salut del carrer Serpis, on des de la regidoria d’Urbanisme que dirigia Sandra Gómez es van iniciar les converses amb Conselleria per a buscar una nova ubicació i el departament de Salut va arribar fer els seus càlculs de necessitats de sòl i ens va traslladar a l’Ajuntament perquè li ho cediren. “Ara en una resposta que han facilitat al grup socialista neguen fins a les converses en un demostració de cinisme sense precedents”, ha denunciat.