Menú

Catalá tracta de confondre amb els plans d’ocupació per a continuar marginant a les dones

El regidor socialista Javier Mateo ha denunciat el “desvergonyiment” del govern de Catalá en negar que s’estiguen eliminant les polítiques en favor de les dones en matèria d’ocupació després de suprimir enguany les línies que beneficiaven a les dones en els programes d’emprenedoria en programes com *Emplea i *Emprén, descartar al març el fòrum de lideratge femení i d’esborrar dels estatuts de València Activa la promoció de la igualtat de la dona en el treball també al març d’enguany.

“És una falta de respecte contínua a les dones. Primer les marginen en matèria d’ocupació i després ve el portaveu del PP, Juan Carlos Caballero, a negar la realitat mentre manté sense despentinar-se que Catalá té molta sensibilitat perquè és mare. El que ha de fer el regidor popular és deixar de mentir als valencians i valencianes des de la sala de premsa i llegir-se almenys les bases que ha aprovat València Activa on, negre sobre blanc, s’eliminen les clàusules d’acció positiva que beneficien a les dones i especialment a les víctimes de violència de gènere”, ha manifestat.

Mateo ha explicat a Catalá que “és més senzill fer les coses bé, rectificar i incorporar de nou les clàusules d’acció positiva en els plans d’ocupació que els seus socis han suprimit que posar-se a confondre amb bases generals de programes de *Labora que no tenen res a veure amb els plans municipals. Negar la realitat no és el millor camí. El que esperem els socialistes és que rectifique, incloga les clàusules i deixe de buscar excuses”.

“Més enllà de l’intent del Partit Popular i Vox d’intentar confondre i enfangar respecte als plans municipals d’ocupació i els Plans de Formació i Ocupació de l’Ajuntament València, que són programes totalment diferents, la pregunta clau és: Recuperarà el Partit Popular el clausulat d’accions positives a favor de la dona en l’ocupació en el Pla Municipal d’Ocupació que han d’eixir enguany? Catalá ha de triar el Partit Popular si està a favor de les dones o a favor de Vox”, ha finalitzat.