Menú

Catalá imposa el corró a Ciutat Vella per a aprovar d’amagatons els tancaments infantils

  • Sanjuán recorda que la Junta va acordar celebrar un monogràfic sobre activitats que omet per covardia i anuncia que el posaran en coneixement del secretari del Ple perquè faça complir els acords

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja Sanjuán ha denunciat que una vegada més María José Catalá ha tornat a enganyar a tots els veïns i veïnes de Ciutat Vella als quals els va dir que celebraria una junta extraordinària sobre les activitats. Així, ha advertit que Catalá “imposa el corró a Ciutat Vella per a saltar-se l’acord de la junta i aprovar d’amagatons els tancaments infantils que només volen ella i Vicente Barrera”.

En aquests termes s’ha pronunciat després que la Junta de Districte haja enviat la convocatòria per al pròxim 8 de juliol i ha ironitzat amb què la data triada “siga el dia després que donen principi  els Sanfermines”. Sobre aquest tema, Sanjuán recorda que la Junta va acordar per unanimitat celebrar un monogràfic sobre activitats que ara “omet per covardia” i anuncia que el posaran en coneixement del secretari del Ple perquè faça complir els acords.

“No s’atreveix a celebrar un monogràfic perquè els veïns i veïnes tornen a oposar-se al deliri proposat per Barrera perquè els carrers de Ciutat Vella acullen una activitat que adoctrina als més xicotets en la cultura del maltractament animal i que no té cap arrelament en el barri”, ha exposat.

Referent a això, ha reiterat que la seua formació estudia accions legals com posar en coneixement del Defensor del Menor aquesta activitat perquè la valore. L’edil socialista, a més, ha animat a Catalá a ser “valent” i “convocar un referèndum per a preguntar als valencians i valencianes si volen recuperar festejos taurins”.

Amb la decisió d’anul•lar el ple extraordinari “confirma les mentides de Catalá perquè demostra que en la Junta de Districte no voten els veïns sinó els partits polítics” així que “si se celebren els tancaments infantils serà perquè el PP i Vox”.

“Per la seua por i covardia a donar veu als veïns i veïnes ha desconvocat eixa junta per a tornar a intentar posar aquest punt en una junta ordinària i que passe desapercebut”, ha advertit i ha recordat que els veïns i veïnes de Ciutat Vella “unànimement estan en contra d’aquesta activitat”. “El que no pot fer el Partit Popular és qüestionar els consensos ciutadans i passar el corró sobre els acords”, ha conclòs Sanjuán.