Menú

Catalá deixa sense aigua els assentaments per a arremetre contra les persones vulnerables

  • Ibáñez adverteix que en la pandèmia l’Ajuntament va instal·lar desenes de fonts d’aigua de emergència per a atendre les necessitats de les famílies

La regidora del Grup Municipal Socialista Maite Ibáñez ha denunciat que María José Catalá “inteta posar-se de perfil però la realitat és que és ella qui deixa sense aigua els assentaments xabolistes perquè és part de la seua estratègia per a arremetre contra les persones vulnerables”. “Va començar impedint el repartiment de menjar a les ONG, va seguir amb la instal·lació d’estanys antipobres en el llit del riu i ara és incapaç d’instal·lar unes fonts d’aigua d’emergència per a atendre les necessitats d’aquestes famílies”, ha exposat.

Maite Ibáñez ha exigit a Catalá que instal•le les fonts d’aigua i ha denunciat que “de nou veiem el retrat de la ciutat que abandona i margina a les persones vulnerables de María José Catalá” a qui ha acusat de “arremetre contra les famílies més vulnerables que viuen en assentaments”.

“És d’una crueltat inadmissible que porten un mes sense una cosa tan bàsica i essencial com és l’aigua potable”, ha afirmat i apuntat que Catalá “tornen a deixar sense recursos a l’ONG a la qual va prohibir repartir menjar en el riu”. Davant aquesta situació, ha exigit que “s’instal•len fonts d’emergència com les que vam posar durant la pandèmia perquè nosaltres no abandonem a ningú”.

La regidora socialista ha afirmat que “ja està bé de retallades a les ONG i de donar l’esquena a l’ajuda social a entitats que estan fent una gran labor”. Sobre aquest tema, ha explicat que la seua formació també ha sol•licitat “un informe a serveis socials de l’Ajuntament perquè volem conéixer com s’està fent el seguiment d’aquests assentaments que compten amb xiquets i xiquetes i que és intolerable que María José Catalá vulga esborrar de la ciutat”.