Menú

Sanjuán a Catalá: que siga valent i convoque un referèndum sobre els bous

  • Sanjuán emplaça a Catalá a deixar de mentir perquè si aquesta vesprada la Junta de Ciutat Vella aprova celebrar els tancaments infantils que promou Barrera serà pels vots del PP

  • Els socialistes recorden que les activitats de les juntes han de tindre arrelament en els barris i a Ciutat Vella mai s’han celebrat aquests tancaments

El regidor del Grup Municipal Socialista Borja animat a ser “valent” i “convocar un referèndum perquè realment siguen els valencians i les valencianes els qui decidisquen si volen que València promoga el maltractament infantil”. En aquests termes s’ha pronunciat sobre la proposta que s’aprovarà hui en la Junta de Districte de Ciutat Vella promoguda pel vicepresident de la Generalitat i extorero, Vicente Barrera, de Vox.

Sanjuán ha recordat que en el mandat anterior Barrera va intentar que prosperara la seua proposta en el Grup de Treball de Cultura però va fracassar perquè PP i Vox no tenien majoria en la Junta de Districte. En canvi, aquesta vesprada ha vaticinat que s’aprovarà perquè María José Catalá “demostra una altra vegada que o bé està d’acord amb les astronautadas que proposen els seus companys de Vox o no s’atrevisca a dir-los que no”.

“Si la seua excusa és que ella farà el que vulga la gent el que ha d’atrevir-se a preguntar als valencians i valencianes, igual que va recuperar entre les seues primeres actuacions el bou embolat sense preguntar”, ha assenyalat i ha criticat que amb aquesta mesura Catalá va tornar a posar València en el mapa del sofriment animal”.

L’edil socialista ha denunciat que a més “ara està disposada a fer tancaments infantils a Ciutat Vella sense preguntar tampoc a ningú, que no mentisca perquè és una proposta de Vox que tirarà avant amb els vots del PP, no amb l’aprovació dels veïns i veïnes”. En aquesta línia, ha recordat que les activitats de les juntes han de “tindre arrelament en els barris i a Ciutat Vella mai s’han celebrat aquestes actuacions”.

Així, ha insistit a emplaçar a Catalá a “ser valent” i “que s’atrevisca a convocar un referèndum sobre si aquesta ciutat vol continuar tenint festejos taurins o no i si no almenys que siga valent per a dir que si tornen els bous a València és perquè ella ha volgut que torne al maltractament animal i a més promocionant-lo entre els més xicotets”.