Menú

Catalá no s’atreveix a reconéixer que no suprimirà el túnel de Pérez Galdós a la meitat de la Capital Verda Europea

Sandra Gómez demana al PP que deixe d’inventar-se excuses per a no executar “un projecte que Catalá va anunciar que no volia”

La portaveu socialista Sandra Gómez ha denunciat la nova maniobra de Catalá “per a no reconéixer pública i obertament que no volen suprimir el túnel de Pérez Galdós”. Gómez s’ha manifestat en aquests termes després del nou volantazo del PP respecte a la reurbanització de l’avinguda “per a intentar guanyar temps”.

“El Partit Popular viu acomplexat i no s’atreveix a dir la veritat als veïns i veïnes de Pérez *Galdós, que és que no vol suprimir el pas inferior. Per això, no paren d’articular excuses i mentides per a enganyar-los. L’última ocurrència és que exigiran que els projectes siguen rigorosos amb el pressupost, però la casualitat és que dels quatre projectes amb fons Next Generation tres s’han executat sense incidències i només han aparegut problemes, casualment, en el qual Catalá no volia fer”, ha incidit.

Gómez ha fet referència d’aquesta manera a la superilla de la Petxina, la superilla d’Orriols i a l’avinguda de la Malva-rosa, que van ser “desenvolupats, executats, projectats i licitats amb absoluta normalitat. L’únic projecte que està guardat en un calaix amb l’excusa que no està ben pressupostat és el de Pérez Galdós, un projecte sobre el qual la senyora Catalá, ja en l’oposició, es va manifestar radicalment en contra”, ha dit.

La líder dels socialistes a València ha criticat que Catalá s’haja posicionat “definitiva i descaradament amb els quals volen continuar corrent amb el cotxe i contaminant acústica i mediambientalment en Pérez Galdós. Perquè no és cap secret que sempre ha estat en contra de suprimir tant eixe túnel com de Guillem de Castro”.

La portaveu ha assegurat que el PP no s’atreveix a dir la veritat a la ciutadania “perquè som Capital Verda Europea i quedaria molt lleig dir-la. Per això, llancen eixa espècie de tinta de calamar dient que el projecte no estava ben pressupostat, quan la realitat és que el nostre govern va pressupostar i va executar tres dels quatre projectes Next Generation i l’únic que ara resulta que no està ben pressupostat és l’únic que el Partit Popular tenia la responsabilitat de desenvolupar i que no vol executar”.

Davant aquesta situació, Gómez ha exigit al PP que “deixe d’inventar-se excuses de mal pagador i que, a més, deixen d’insultar als tècnics i als funcionaris d’aquest Ajuntament que són, realment, els encarregats de desenvolupar tècnicament i econòmicament qualsevol projecte urbanístic”, ha finalitzat.