Menú

Catalá intenta enganyar una altra vegada als veïns i veïnes de Pérez Galdós

La portaveu socialista Sandra Gómez ha denunciat el nou intent del govern de Catalá de “enganyar” els veïns i veïnes de Pérez Galdós amb la supressió del túnel. “Una estratègia de la confusió”, ha manifestat Gómez, “que Catalá recupera després que la Junta Electoral de Zona li haja reprovat i obligat a retirar l’anunci que van fer els seus regidors que anaven a aparcar el projecte d’eliminació del pas subterrani en contra del compromís que havia adquirit l’Ajuntament”.

“És un nou engany del PP per a evitar una polèmica amb els veïns i veïnes del barri. Perquè si un aposta per suprimir el túnel, el pot fer ja amb un projecte que l’inclou. Un projecte que, a més, és finançat i avalat per la Unió Europea. La resta són excuses de mal pagador. La realitat és que el model del PP i de Catalá és mantindre autopistes urbanes per a acontentar els que volen córrer amb el cotxe per dins de la ciutat”, ha incidit.

Gómez, en aquest sentit, ha qualificat de “mentida” i “embolic” l’acord que han aprovat el PP i Vox en la comissió d’Urbanisme per a no comprometre’s amb la supressió del túnel de Pérez Galdós. “Algú es pot creure que un govern que té un projecte que ja recull la supressió del túnel, que és finançat amb fons europeus i que es podria fer hui mateix diga que no el farà, però que sí que ho farà dins de 10 o de 20 anys. És absurd”, ha continuat la portaveu socialista.

Per a la líder dels socialistes a València, és una “tremenda incoherència” afrontar una reurbanització de l’avinguda de Pérez Galdós per a, “una vegada finalitzades les obres, tornar a alçar l’avinguda per a suprimir el túnel amb el doble de despesa, el doble de temps i el doble de desgast que implicaria tant per a l’Ajuntament com per als seus veïns i veïnes”.

La portaveu ha assenyalat que el PP de Catalá “el que en realitat està fent és intentar guanyar temps, tornant a enganyar els veïns i veïnes per a buscar-se noves excuses perquè les que s’han inventat fins ara no els han funcionat”. “És tan absurda la idea, perquè això sí que seria un vertader empastre, que nosaltres ni tan sols entrarem en eixe fals debat perquè simplement és una nova mentida a la qual estan sotmetent des de fa un any als veïns i veïnes de Pérez Galdós. L’Ajuntament el sent molt no ha presentat ni ha anunciat un nou projecte. No hi ha res darrere. L’única cosa que sabem i que s’ha acordat és rebutjar el projecte que actualment teníem i que suprimia el túnel de Pérez Galdós”.